Gate Gourmet

Image
Ga naar alle vacatures Gate Gourmet

Wil jij werken bij Gate Gourmet

Waarom werken bij Gate Gourmet?

  • Een inspirerende omgeving met +/- 500 servicegerichte collega's
  • Je krijgt een HACCP en Security Training tijdens jouw onboardingsproces 
  • Vers en gezonde lunch tijdens werktijden (warm en koud)
  • Diverse doorgroeimogelijkheden

Vacatures bij Gate Gourmet

Gate Gourmet is wereldwijd leverancier van de volledige catering van hedendaagse airlines.
In elk van de keukens ligt de focus op culinaire en operationele perfectie – en consistent leveren van de hoogste kwaliteit producten en services volledige ingericht op de wensen van de klant en het versterken van hun ‘brand’!

Van menu design tot uitvoering en levering, de passie is om klanten een buitengewone ervaring te bezorgen. Om de kwaliteit te garanderen en te waarborgen worden de services gestandaardiseerd voor consistente kwaliteit. Vanuit Amsterdam worden de maaltijden geleverd voor over de hele wereld van Indonesië tot New York tot de Emiraten. Wat de maatschappij nodig heeft, Gate Gourmet zorgt ervoor van cockpit tot staart op de grond en op de vlucht.De leukste Gate Gourmet banen bij Timing

Op tijd voor je vlucht, paspoort mee? Inchecken en lekker rondkijken in de vele shopjes die Schiphol te bieden heeft. Ondertussen klinkt het volgende door de grote hal: ‘De reizigers van vlucht IP1337, mogen boarden bij Gate D16.’ Je mag boarden, eindelijk. Stoel 30K, bij het raam, boven de vleugel. Na het verplichte veiligheids riedeltje zit je dan eindelijk boven de wolken. Terwijl je geniet van het prachtige uitzicht komt er ineens de overheerlijke geur van een restaurant langs. De flightattendant serveert je een heerlijke maaltijd uit, je voelt je nu al in de watten gelegd. Lekker eten en een filmpje kijken, wat een feest! Daarna een welverdiend dutje doen. Nog maar een paar uurtjes tot de bestemming, maar je vakantie is nu eigenlijk al begonnen. Dit is de ervaring die jij miljoenen mensen jaarlijks geeft. Lijkt jou dat wel wat? Aarzel dan niet en solliciteer direct! 

Bij Gate Gourmet werken?

Na het lezen van dit verhaal enthousiast geworden over het werken bij Gate Gourmet? Reageer dan snel op één van de openstaande vacatures bij RAI Amsterdam! Zijn er nu geen vacatures? Hou dan de vacatures in de gaten via de Timing App.

Image

Woohoo! Er is weer volop werk