Farm Dairy vacatures

Image
Ga naar alle vacatures Farm Dairy vacatures

Wil jij werken bij Farm Dairy?

Waarom werken bij Farm Dairy?

  • Bovenop een goed marktconform salaris ontvang je extra dankzij de toeslagen!
  • Je werkt in een betrokken en hecht team
  • Farm Dairy is een ambitieus bedrijf waar je kunt doorgroeien

Vacatures bij Farm Dairy

Hoewel zuivelbedrijf Farm Dairy zelf onbekend is bij het grote publiek, geldt dat zeker niet voor de producten die vanuit Lelystad hun weg vinden naar miljoenen Nederlandse huishoudens. Ze produceren diverse melk-, yoghurt- en vlavarianten direct in opdracht van landelijke supermarktketens zoals Albert Heijn, Jumbo, Lidl en Aldi. Alle melk die ze in hun fabriek in Lelystad ontvangen, is afkomstig van Nederlandse veehouders en wordt binnen een dag verwerkt. ZJouw hulp kunnen ze dan ook goed gebruiken! Aarzel niet en solliciteer direct!

 

De leukste Farm Dairy banen bij Timing

In de fabriek van Farm Dairy wordt meer meer dan 200 miljoen kilogram melk verwerkt. Dit is daarmee een van de grootste productielocaties van dagverse zuivel in Nederland. Kwaliteit staat voorop, dit vraagt om onvoorwaardelijke inzet en vakmanschap van de medewerkers. Bij Timing hebben we regelmatig Farm Dairy vacatures voor logistiek medewerker en heftruckchauffeur!

Bij Farm Dairy werken?

Na het lezen van dit verhaal enthousiast geworden over het werken bij Farm Dairy? Reageer dan snel op één van de openstaande vacatures bij Farm Dairy! Zijn er nu geen vacatures? Houd dan de vacatures in de gaten via de Timing App.

Image

Woohoo! Er is weer volop werk