Coop

Image
Ga naar alle vacatures Coop

Wil je werken bij Coop?

Parttime orderpicker Coop

Ben jij klaar voor een uitdagende functie als parttime orderpicker? Wil jij deel uitmaken van een enthousiast team in een bruisende werkomgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als orderpicker in het distributiecentrum van de Coop in Gieten zorg jij ervoor dat de juiste orders verzameld worden. Het Voice-systeem vertelt jou namelijk precies wat jij moet pakken en hoeveel om de orders compleet te maken, waarna deze naar de verschillende supermarkten worden vervoerd. Dus als je houdt van actie en een job die je fit houdt, dan is orderpicken echt iets voor jou! Ben jij de kandidaat die wij zoeken voor deze vacature en word jij blij van deze werkzaamheden? Solliciteer dan direct via de button op de website of stuur een bericht naar 0638942348!

SOLLICITEER
Bekijk
Gieten
17 - 24 uur
Tijdelijk met zicht op vast

Magazijnmedewerker COOP parttime

Ben je enthousiast, nauwkeurig en hou je van samenwerken? Wij zoeken een Magazijnmedewerker parttime in Deventer voor ongeveer 20 uur per week (in overleg) bij Coop! Bij ons kom je in een hecht team terecht waarin je veel samenwerkt met collega's. Je houdt je vooral bezig met het verzamelen van bestellingen via een slim voice picking systeem die je door je headset soort. Een werkdag bij ons houdt in: Je begint je dag met een kop koffie en het ophalen van je headset. Je hoort welke producten jij precies moet pakken en je gaat op pad in ons magazijn. Vervolgens dienen de containers goed en op de juiste werkwijze gevuld te worden en bied je deze aan op het laadperron. Na het inladen gaan de goederen op transport naar verschillende steden door het hele land. Een abonnement bij een sportschool is daarom met deze baan niet meer nodig! Samen met je team zorg je ervoor dat alle bestellingen snel en correct worden verzameld. Dus, ben jij die teamplayer die we zoeken, die houdt van een uitdaging en elke dag wil leren? Wacht dan niet langer en solliciteer vandaag nog! De koffie staat al klaar.

Image
SOLLICITEER
Deventer
17 - 24 uur
Tijdelijk met zicht op vast

Orderpicker fulltime Coop

Ben jij klaar voor een uitdagende functie als fulltime orderpicker? Wil jij deel uitmaken van een enthousiast team in een bruisende werkomgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als orderpicker in het distributiecentrum van de Coop in Gieten zorg jij ervoor dat de juiste orders verzameld worden. Het Voice-systeem vertelt jou namelijk precies wat jij moet pakken en hoeveel om de orders compleet te maken, waarna deze naar de verschillende supermarkten worden vervoerd. Met deze baan hoef je niet langer te zoeken naar andere manieren om fit en actief te blijven! Ben jij de kandidaat die wij zoeken voor deze vacature en word jij blij van deze werkzaamheden? Solliciteer dan direct via de button op de website of stuur een bericht naar 0638942348!

Image
SOLLICITEER
Gieten
33 - 40+ uur
Tijdelijk met zicht op vast

Warehouse employee fulltime Coop

Picture this: as a Warehouse Assistant in Deventer, you are the lynchpin of our close-knit team at Coop for 36 hours a week. Under all circumstances, you'll happily brave our cold environment. Sounds good? Read on quickly! On an average day, your working day starts with a hot cup of coffee while you go through the planning for the day. You are mainly involved in receiving, storing and preparing goods for shipment. You make sure the orders are collected. The Voice system tells you exactly what to take to complete the orders. You may also have to unpack goods or repack them in different packaging. You then have to fill the containers properly and in the right way and offer them to the loading platform. After loading, the goods go on transport to different cities throughout the country. A subscription to a gym is therefore no longer necessary with this job! In addition, you are proactive in spotting and solving problems. Every day is different, but thanks to you, the warehouse always stays in order. Ready to roll up your sleeves? Then become a warehouse assistant/order picker in the Coop distribution centre! Do you recognise yourself in this position and are you happy with the above work or would you like to learn it? Then apply directly via the button on the website or send your resume to [email protected]!

Image
SOLLICITEER
Deventer
33 - 40+ uur
Tijdelijk met zicht op vast

Supervisor Warehouse

Als Supervisor Warehouse bij Coop/Plus in Deventer ben je verantwoordelijk voor het managen van ons warehouse proces in een dynamische werkomgeving. Coop/Plus zoekt een echte teamplayer die gedreven is om te presteren. Herken jij je in dit profiel? Kerntaken: • Coördineren en controleren van de werkzaamheden; • Registreren van gegevens indicatoren om met deze informatie een efficiënter en effectiever werkproces te realiseren; • Signaleren en reageren op gebreken aan hulpmiddelen en inventaris; • Zorgdragen voor een nette en schone afdeling; • Toezien op de naleving van bedrijfs- en veiligheidsvoorschriften; • Zorgen voor de afhandeling en rapportage van de aan de functie verbonden administratieve taken en eventueel afstemmen met de afdeling voorraadbeheer/magazijnkantoor; • Voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken en ook zorgen voor het opleiden en begeleiden van medewerkers. • Zorgdragen voor geregelde THT-controles en signaleren en reageren op breuk en schade aan artikelen.

Image
SOLLICITEER
Deventer
33 - 40+ uur
Tijdelijk met zicht op vast

Wie is Coop?

Coop gelooft al meer dan 130 jaar in de kracht van samen. Samen sta je sterker en bereik je meer: samen maak je ’t verschil! Coop heeft ruim 300 supermarkten in Nederland. En ook online kun je boodschappen bij de Coop bestellen. Klanten vinden in onze winkels producten die écht lekker en ‘goedcoop’ zijn. Als coöperatie staat de Coop bovendien dicht bij haar klanten. Zij hebben inspraak in de organisatie.

Werk je bij het distributiecentrum van Coop/PLUS in Gieten, dan werk je bij het kloppend hart van ons bedrijf! Iedere dag zorg jij er samen met jouw team voor dat de schappen in onze supermarkten goed gevuld worden. Je werkt zelfstandig op vaste dagen; een goede work-life balance staat bij ons voorop.

Ga je op minder populaire uren werken, dan ontvang je een leuke toeslag. Werk je ’s avonds, dan kun je gebruikmaken van ons bedrijfsrestaurant waar je tegen lage kosten een superlekkere maaltijd krijgt. Ontwikkeling vinden we erg belangrijk bij Coop: je krijgt dan ook alle ruimte om je talenten verder te ontplooien.

Dus of je nu een uitdagende parttime baan wil of fulltime in loondienst wil doorgroeien in de logistiek.. het is allemaal mogelijk

Waarom werken bij Coop?

  • Werking in een informele werksfeer
  • Kans op een vast contract bij COOP
  • Veel interne doorgroeimogelijkheden
  • Een goed salaris en een uitstekende reiskostenregeling