Broekman Logistics

Image
Ga naar alle vacatures Broekman Logistics

Wil jij werken bij Broekman Logistics?

Via de zoekbalk bovenaan de pagina vind je alle vacatures bij Broekman Logistics. 

Waarom werken bij Broekman Logistics?

    • Leuk en uitdagend werk in een dynamische omgeving;
    • Fijne werksfeer met collega's die jou graag helpen;
    • Volop mogelijkheden om door te groeien;
    • Veel werk voor de langere termijn;
    • Mogelijkheid om op contract te komen bij Broekman Logistics. 

Wie is Broekman Logistics

Werken bij Broekman Logistics betekent werken bij een groeiend bedrijf. En dat loont! Want naast een leuke en dynamische werkplek, kom je te werken bij een bedrijf waar volop kansen liggen voor jou. Er komen steeds nieuwe projecten en klanten bij en dat maakt dat jíj centraal staat bij Broekman Logistics. Wat vind jíj leuk om te doen?

Broekman Logistics heeft grote logistieke centra in onder anderen Venlo, Born, Rotterdam en in Brabant: Alphen, Tilburg en Oud Gastel. De werkzaamheden en soorten producten lopen uiteen per locatie. Er is met name veel logistiek werk, maar in Born bijvoorbeeld vindt ook technische assemblage aan graafmachines plaats.

Zoals gezegd sta jij centraal bij Broekman Logistics, want we willen graag dat jij hier langdurig blijft werken. Er zijn ook mogelijkheden om op (vast) contract te komen bij Broekman Logistics. Samen brengen in kaart hoe het werk bij Broekman Logistics het best passend is voor jou. En wil je je graag ontwikkelen tot bijvoorbeeld hef- of reachtruckchauffeur? Dan bepalen we samen op welke manier dat mogelijk is. Timing zal je hier bij helpen.  

Er is volop écht werk bij Broekman Logistics! Kijk snel bij de vacatures of er wat voor je tussenstaat, of neem contact op met Timing in jouw regio als je jouw vacature niet direct kunt vinden.

Banen bij Broekman Logistics

Wil je een job bij Broekman Logistics Dat kan! We hebben volop banen bij Broekman Logistics. Je komt te werken in een hecht team met gezellige collega's. Waar wacht je nog op? Bekijk snel de vacatures. 

 

Wil je bij Broekman Logistics werken?

Na het lezen van dit verhaal enthousiast geworden over het werken bij Broekman Logistics? Reageer dan snel op één van de openstaande vacatures! Zijn er nu geen vacatures? Houd dan de vacatures in de gaten via de Timing App.

Image

Woohoo! Er is weer volop werk