Bonfait vacatures

Image
Ga naar alle vacatures Bonfait vacatures

Wil jij werken bij Bonfait?

Industriële kok

Voel je een passie voor heerlijk eten en hou je ervan om dit op een grote schaal te produceren? Word dan deel van ons team bij Bonfait! We zoeken gemotiveerde mensen om onze productielijn voor kant-en-klare maaltijden te versterken. Bij ons combineer je traditionele kookkunsten met moderne technologie om smakelijke maaltijden te maken die hun pure smaak houden. Of je nu al ervaring hebt in een keuken of nieuw bent in productie, wij bieden je een te gekke kans om te groeien in een levendige sector!

SOLLICITEER
Bekijk
Denekamp
33 - 40+ uur
Tijdelijk met zicht op vast

Production employee Bonfait

Do you want to work in one of the most modern Food companies in the Netherlands? Do you like to work with food and do you want to make your fellow man's life easier and palatable thanks to Bonfait's delicious ready meals? Then this is the vacancy for you! In the function of production worker you are responsible for preparing, filling, formatting and packaging the tastiest ready meals in the Netherlands. This is done on one of our many assembly lines. We have a warm and cold environment. When filling hot meals, you can think of: inserting a piece of meat, pressing noodles/nasi into containers or scooping vegetables into the containers. The packaging work takes place in the cold environment. You can think of providing the meal with the correct packaging/etiquette and then you ensure that the meals are placed in crates or boxes. Of course, you're not alone because together with your team you'll make sure the work is ready on time. Are you looking for a long-term function or something temporary? A part-time or a full-time job? Bonfait has it all!

Image
SOLLICITEER
Denekamp
33 - 40+ uur
Tijdelijk met zicht op vast

Productiemedewerker Bonfait

Als productiemedewerker bij Bonfait ben jij verantwoordelijk voor het bereiden, vullen, de opmaak en het verpakken van de kant-en-klaar maaltijden van Nederland. Dit gebeurt aan een van onze vele lopende banden. We hebben een warme en koude omgeving, dus voor ieder zijn er mogelijkheden. Bij het afvullen van warme maaltijden kun je denken aan: een stuk vlees inleggen, bami/nasi aandrukken in bakjes of groente in de bakjes scheppen. In de koude omgeving vinden de verpakkingswerkzaamheden plaats. Hierbij kun je denken aan de maaltijden voorzien van de juiste verpakking/etiquette en vervolgens zorg je ervoor dat de maaltijden in kratten of dozen worden geplaatst. Wanneer wij zien dat werkzaamheden goed gaan, je hard werkt, en een echte teamspeler bent dan zijn er doorgroeimogelijkheden bij Bonfait. Je kunt doorgroeien tot Key-user of runner wat zelfs kan leiden tot een overname! Ben jij de productiemedewerker die wij zoeken? Solliciteer dan meteen!

Image
SOLLICITEER
Denekamp
25 - 32 uur
Tijdelijk met zicht op vast

Productiemedewerker koeltoren

Ben jij een echte doorpakker en wil jij werken bij één van de modernste Food bedrijven van Nederland? Heb jij een passie voor lekker eten en wil je bijdragen om je medemens een heerlijke kant-en-klaar maaltijd van Bonfait aan te bieden? Zoek dan niet verder, want dan is dit de vacature voor jou! Binnen Bonfait ga jij aan de slag met het verwerken van food. In de functie van productiemedewerker bij de koeltoren ben jij verantwoordelijk voor het op pallets stapelen van de maaltijdbakken die uit de koeltoren komen. Dit betekent dat jij werkzaam bent in een koele omgeving waar hygiëne voorop staat! Het is belangrijk dat je secuur en snel te werk gaat. Natuurlijk sta jij er niet alleen voor, want samen met jouw team zorg je ervoor dat het werk op tijd afkomt. De werktijden zijn: - Ploeg 1 van 08.30u tot 17.00u - Ploeg 1 van 10.00u tot 18.30u - Ploeg 2 van 15.30u tot 00.00u - Ploeg 2 van 17.00u tot 01.30u Zoek je een baan voor langere tijd of juist voor een kortere periode? Wil je graag parttime aan de slag, of toch een fulltime baan? Bonfait heeft het allemaal!

Image
SOLLICITEER
Denekamp
33 - 40+ uur
Tijdelijk met zicht op vast

Logistiek medewerker

In de functie van logistiek medewerker (ook wel expeditie medewerker genoemd) sta jij dagelijks voor veel uitdagingen. Jij gaat in deze rol namelijk aan de slag met het correct laden en lossen van heerlijke maaltijden. Hoe dit bereikt wordt? Door een handige voorbereiding en een kloppende planning. Dit doe je niet alleen, maar samen met een team enthousiaste collega’s. Samen zorgen jullie ervoor dat de maaltijden klaar zijn voor verzending. Waar jij nog meer verantwoordelijk voor bent: Het bijhouden en juist inrichten van de magazijnvoorraad; Het vrijgeven van orders en fouten in orders signaleren en corrigeren; Het naleven van de veiligheidsvoorschriften.

Image
SOLLICITEER
Denekamp
33 - 40+ uur
Tijdelijk met zicht op vast

Waarom werken bij Bonfait?

  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden (ploegentoeslag, reiskostenvergoeding en ADV-vergoeding)
  • De mogelijkheid om door te groeien
  • Afwisselende werkzaamheden door multi inzetbaarheid op meerdere afdelingen
  • Bij Bonfait wordt er doordeweeks gewerkt, waardoor je in het weekend lekker vrij bent!

"Bij Bonfait werken we in een erg gezellig team. Samen met mijn collega’s zetten we alles op alles om de planning te halen en om het eindproduct tot een groot succes te maken!"

Image

 

Vacatures bij Bonfait

Zoek je werk in Twente? Dan kun je bij Bonfait gaan werken! Er zijn namelijk altijd Bonfait vacatures. Er zijn bijvoorbeeld vacatures bij Bonfait als servicechauffeur, maar ook als schoonmaker, operator of productiemedewerker. Waar wacht je nog op?

 

De leukste Bonfait banen bij Timing

De leukste Bonfait banen vind je bij Timing! Timing heeft altijd banen bij Bonfait voor je. Ben je benieuwd? Bekijk dan snel alle vacatures bij Bonfait!

 

Bonfait vacatures in Nederland

Er zijn altijd vacatures bij Bonfait Denekamp! Als je in de mooiste streek van Nederland - Twente - woont, is Bonfait om de hoek. Misschien kun je zelfs wel op de fiets naar je werk bij Bonfait Denekamp!

 

Bij Bonfait werken?

Werken bij Bonfait betekent afwisselende werkzaamheden met een heel gezellig team! En je verdient er ook nog eens geld mee ;) Want naast je gewone salaris, heb je ook recht op ploegentoeslag, ADV-vergoeding en nog veel meer.

Wil jij ook bij dit enthousiaste team horen en wil je werken bij Bonfait? Reageer dan snel op één van de openstaande vacatures! Zijn er nu geen vacatures? Hou dan de vacatures in de gaten via de Timing App.

Image

Woohoo! Er is weer volop werk