Bolletje vacatures

Image
Ga naar alle vacatures Bolletje vacatures

Wil jij werken bij Bolletje?

Productiemedewerker Bolletje

Jouw ochtend boterham, wie kent ze niet? De heerlijke beschuiten van ''Bolletje''! Gemaakt met toewijding in onze fabriek in Almelo, bekend in elk Nederlandse huishouden. Wij zijn op zoek naar enthousiaste productiemedewerkers die ons willen helpen om onze geliefde beschuiten en andere lekkernijen aan onze klanten te leveren.

SOLLICITEER
Bekijk
Almelo
33 - 40+ uur
Tijdelijk met zicht op vast

Operator Inpak A/B bij Bolletje

Je kent ze wel: de bekende rollen beschuit die waarschijnlijk ook in jouw keukenkast staan. De productielijnen van Bolletje maken duizenden beschuitrollen per uur, maar ook heerlijke ontbijtkoeken, kruidnoten en choconelly koekjes . Als operator zorg je ervoor dat de productielijn goed en stabiel blijft draaien. Een belangrijke taak, want zonder jouw kennis gaat het productieproces mis. Je werkt samen met een team van ongeveer 10 collega’s waarbij als operator je werkzaamheden onder andere bestaan uit: • Machines bijstellen en bijsturen (je staat aan de lijn) • Uitvoeren van kwaliteitscontroles (gewicht, kleur, vocht, smaak) • Aanvoeren en bijvullen van verpakkingsmaterialen • Schoonmaken van de productielijn • Uitvoeren van klein onderhoud en samenwerken met de technische dienst

SOLLICITEER
Heerde
33 - 40+ uur
Tijdelijk met zicht op vast

Parttime medewerker Bolletje

Ben jij ons nieuwe talent voor de bakkerij in Heerde? Wil jij parttime werken en ben jij flexibel inzetbaar op Maandag tot en met Woensdag? Dan zoeken wij jou! Stel je voor: je komt aan op je werk in Heerde, er hangt een geur van versgebakken beschuiten in de lucht. Je dag als productiemedewerker bij Bolletje begint. Je checkt de machines, vult grondstoffen aan en zorgt ervoor dat alles smooth loopt. Met je team zorg je ervoor dat duizenden Nederlanders dagelijks genieten van de beste ontbijtproducten. Ben je klaar om deel uit te maken van ons enthousiaste team? Solliciteer dan nu en laat jezelf zien als onze nieuwe productiemedewerker bij Bolletje!

SOLLICITEER
Heerde
17 - 24 uur
Tijdelijk met zicht op vast

Logistiek medewerker bij Bolletje

Dus, ben jij enthousiast en klaar om je handen uit de mouwen te steken? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren! Ben jij ons nieuwe talent voor de Logistieke afdeling in Heerde? Wil jij fulltime (36 uur) werken in tweeploegen? Ben jij flexibel en houd je van aanpakken? Dan zoeken wij jou! Stel je voor: je komt aan op je werk in Heerde, er hangt een geur van versgebakken beschuiten in de lucht. Je dag als productiemedewerker bij Bolletje begint. Je checkt de machines, vult grondstoffen aan en zorgt ervoor dat alles smooth loopt. Met je team zorg je ervoor dat duizenden Nederlanders dagelijks genieten van de beste ontbijtproducten. Ben je klaar om deel uit te maken van ons enthousiaste team? Solliciteer dan nu en laat jezelf zien als onze nieuwe productiemedewerker bij Bolletje!

SOLLICITEER
Heerde
33 - 40+ uur
Tijdelijk met zicht op vast

Parttime medewerker Bolletje

Ben jij ons nieuwe talent voor de bakkerij in Heerde? Wil jij parttime werken en ben jij flexibel inzetbaar op Maandag en Dinsdag? Dan zoeken wij jou! Stel je voor: je komt aan op je werk in Heerde, er hangt een geur van versgebakken beschuiten in de lucht. Je dag als productiemedewerker bij Bolletje begint. Je checkt de machines, vult grondstoffen aan en zorgt ervoor dat alles smooth loopt. Met je team zorg je ervoor dat duizenden Nederlanders dagelijks genieten van de beste ontbijtproducten. Ben je klaar om deel uit te maken van ons enthousiaste team? Solliciteer dan nu en laat jezelf zien als onze nieuwe productiemedewerker bij Bolletje!

SOLLICITEER
Heerde
9 - 16 uur
Tijdelijk met zicht op vast

Waarom werken bij Bolletje?

    • Beter, lekkerder, gezonder én met uitzicht op een vaste baan;
    • Jezelf ontwikkelen en volop doorgroeimogelijkheden;
    • Werken in de leukste bakkerij van Nederland. 

Wie is Bolletje?

Bolletje, wie is er niet mee opgegroeid? Oorspronkelijk van de beschuit, maar inmiddels ook al jaren van de crackers, knäckebröd, ontbijtkoek, ontbijtgranen, pepsels, schuddebuikjes, roggebrood, koekjes én kruidnoten.

Ik wil werken bij Bolletje!

De kernwaarde van Bolletje zijn:
betrokken, inventief, verbindend, efficiënt en slagvaardig. Zo zijn we en zo werken we. Doe maar gewoon en doe je best. En dat op z’n Twents.

 

Banen bij Bolletje

Wil je een job bij Bolletje? Dat kan! We hebben volop banen bij Bolletje. Je komt te werken in een hecht team met gezellige collega's. Waar wacht je nog op? Bekijk snel de vacatures. 

Wil je bij Bolletje werken?

Na het lezen van dit verhaal enthousiast geworden over het werken bij Bolletje? Reageer dan snel op één van de openstaande vacatures! Zijn er nu geen vacatures? Houd dan de vacatures in de gaten via de Timing App.

Image

Woohoo! Er is weer volop werk