BCC vacatures

Image
Ga naar alle vacatures BCC vacatures

Wil jij werken bij BCC?

Waarom BCC?

  • Informele werksfeer
  • Vrijheid in je werk en planning
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Goed salaris

"Je weet nooit wat de dag brengt, maar samen met je collega’s weet je de klus altijd te klaren."

Image

 

 

Vacatures bij BCC

Van magazijnmedewerker tot manager, en van chauffeur tot verkoopadviseur. Er zijn altijd Vacatures bij BCC! Werken bij BCC betekent dat je een professional op je eigen terrein bent. Er zijn BCC vacatures in het magazijn, maar ook op de weg als chauffeur of bijrijder. keuze genoeg!

 

De leukste BCC banen bij Timing

Timing is er trots op om banen bij BCC aan te bieden! Zit er een job bij BCC voor je bij? Ben jij degene die een glimlach op het gezicht van de klant tovert? Timing biedt BCC banen door heel Nederland. Of je nou een gratis workout tijdens werktijd wilt als chauffeur of installateur, of verkoopmedewerker wilt worden. werken bij BCC, dat is samenwerken met een glimlach!

 

BCC vacatures in Nederland

Er zijn BCC vacatures door heel Nederland. BCC heeft onder andere vacatures in onze hoofdstad. Wil je dus werken bij BCC in Amsterdam? Dat kan! Ook heeft BCC vacatures in Schiphol en zijn er vacatures van BCC Schiphol-Rijk. Woon je niet in de Randstad, maar wil je toch werken bij BCC? Geen zorgen! BCC heeft ook banen in de rest van Nederland. Kijk snel of jouw droombaan bij BCC ertussen zit!

 

Bij BCC werken?

BCC is een commercieel en dynamisch bedrijf in een branche die zich blijft ontwikkelen. En als je gaat werken bij BCC, krijg je dus dagelijks met nieuwe uitdagingen en doelen te maken. Maar het werk bij BCC heeft ook een hoger doel. Binnen de organisatie is alles er namelijk op gericht de meest vertrouwde elektro-retailer van Nederland te worden. Hoe? Door te werken met passie, te doen wat we beloven en zo te streven naar tevreden klanten. onze 6 beloften zijn dan ook:

 

  1. Altijd de beste prijs 
  2. Altijd het beste advies 
  3. Altijd de juiste keuze 
  4. Altijd het meeste gemak 
  5. Altijd de beste service 
  6. Altijd een duurzame keuze

 

Werken bij BCC, dat is samenwerken met altijd dat ene gezamenlijke doel voor ogen. Zie jij die baan bij BCC wel zitten? Solliciteer dan direct via Timing op een baan bij BCC!! Zijn er nu geen vacatures? Hou dan de vacatures in de gaten via de Timing App.

 

 

""Het is hard werken, in een gezellige groep met veel vrijheid en zelfs de fooi mag je behouden.""

Ricardo
Image

Woohoo! Er is weer volop werk