Avri

Image
Ga naar alle vacatures Avri

Wil jij werken bij Avri?

Waarom werken bij Avri?

  • De werksfeer is prettig en informeel;
  • De beloning is conform de CAO SGO;
  • Doorgroeimogelijkheden naar chauffeur;
  • Reiskostenvergoeding marktconform;
  • Catering aanwezig in de kantine;
  • Je bent lekker buiten aan het werk.

""De kans die je krijgt om breed inzetbaar te zijn/worden en het werken in de buitenlucht.""

Mika Bouwman

Wie is Avri?

Het hoofdkantoor van AVRI is gevestigd in Geldermalsen en ’Samen werken aan een schoon Rivierenland’ is hun bedrijfsmotto.

Avri geeft invulling aan de afvalzorgplicht in de gemeenten Buren, Culemborg, Maasdriel, Neder-Betuwe, Tiel, West Betuwe, West Maas en Waal en Zaltbommel.

Voor deze 8 gemeenten verzorgen zij de inzameling en verwerking van huishoudelijk afval en grondstoffen, ontwikkelen zij het gemeentelijke afvalstoffenbeleid, handhaven zij de afvalstoffenverordening en verzorgen ze de voorlichting over afval. Bij het inzamelen van grondstoffen staat hergebruik voorop.

In opdracht van de gemeenten Buren, Neder-Betuwe, Tiel en West Betuwe beheert AVRI (een deel van) de openbare ruimte in deze gemeenten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het onderhouden van het groen, de wegen, de riolering en begraafplaatsen.

Avri is tevens actief op de markt van bedrijfsafval. Zelf afval brengen of afval laten inzamelen. Avri biedt duurzame oplossingen op maat voor elk bedrijf. Daarnaast faciliteren zij commerciële activiteiten in de bewerking en verwerking van afval en beheren en exploiteren zij Grondstoffenpark Rivierenland.

Bij AVRI kom je te werken in een prettige werkomgeving met gezellige collega’s.

Avri heeft goed werkgeverschap hoog in het vaandel staan en sta jij als werknemer centraal.

Banen bij Avri

Wil je een job bij Avri? Dat kan! We hebben volop banen bij Avri. Je komt te werken in een hecht team met gezellige collega's. Waar wacht je nog op? Bekijk snel de vacatures. 

Wil je bij Avri werken?

Na het lezen van dit verhaal enthousiast geworden over het werken bij Avri? Reageer dan snel op één van de openstaande vacatures! Zijn er nu geen vacatures? Houd dan de vacatures in de gaten via de Timing App.

Image

Woohoo! Er is weer volop werk