AS Watson vacatures

Image
Ga naar alle vacatures AS Watson vacatures

Kom werken bij AS Watson, de naam achter Kruidvat en Trekpleister!

Fulltime magazijn medewerker bij AS Watson Ede voor Kruidvat en Trekpleister

Wil jij onderdeel zijn van het logistieke team bij AS Watson in Ede? Dan hebben we goed nieuws voor je! We zijn op zoek naar een Magazijn Medewerker die ons team voor minimaal 21 uur per week kan versterken in ons Kruidvat magazijn. Als Magazijn Medewerker start je de dag met een verse kop koffie. Vervolgens duik je het magazijn in waar je producten verpakt, bestellingen verzamelt en zorgt dat alles op de juiste plek terecht komt. Niet één dag is hetzelfde en dat maakt het werk uitdagend en afwisselend. Ben jij klaar voor een nieuwe stap in je carrière en wil je deel uitmaken van ons gepassioneerde team? Solliciteer dan direct en wie weet verwelkomen we jou binnenkort in het team van AS Watson!

SOLLICITEER
Bekijk
Ede
17 - 24 uur
Tijdelijk met zicht op vast

Parttime orderpicker bij AS Watson Ede voor Kruidvat en Trekpleister

"Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Als Parttime Orderpicker bij AS Watson voor Kruidvat en Trekpleister in Ede geef jij het startschot aan ieders besteldag. Met minimaal 14 uur per week geef jij de eindrace in het magazijn met gemak prijs. Stel je eens voor: jij staat in het magazijn en je pakt de benodigde producten bij elkaar. Lekker actief bezig zijn en zorgen dat de klanten hun bestelling op tijd binnen hebben. Elke werkdag breekt met nieuwe uitdagingen en kansen voor jou om te schitteren. Voel jij de adrenaline al stromen? Pak deze kans en maak van elke bestelling een overwinning. Solliciteer vandaag en maak het verschil!"

SOLLICITEER
Ede
9 - 16 uur
Tijdelijk met zicht op vast

Fulltime magazijnmedewerker bij AS Watson voor Kruidvat en Trekpleister

Ben jij op zoek naar een stabiele fulltime baan met goede arbeidsvoorwaarden? Dan hebben wij bij AS Watson voor Kruidvat en Trekpleister in Heteren het perfecte aanbod voor jou! Een functie waarbij je een vast aantal uur per week gegarandeerd krijgt. Ja, je leest het goed! Daarnaast werk je in een dynamische omgeving én maak je na 5 maanden kans op een contract bij A.S Watson! Hoe ziet jouw werkdag eruit? Vol energie start je de dag. Je zorgt ervoor dat onze filialen hun voorraad op tijd ontvangen. Geen dag is hetzelfde, met een gevarieerd assortiment aan producten houd jij de controle in ons magazijn. Ben jij klaar voor deze uitdaging? Solliciteer dan meteen en maak het verschil in ons team. We kunnen niet wachten om van jou te horen!

Heteren
33 - 40+ uur
Tijdelijk met zicht op vast

Logistics Employee AS Watson

Kruidvat, ICI Paris XL, Trekpleister, Prijsmepper and Pour Vous. You've probably heard of them. AS Watson is the global company behind these brands. The stock of all these stores is located at the location from AS Watson in Heteren. To ensure that the stores receive their stock on time, we are looking for all-round logistics employees in various departments. For example order picking by means of a voice pick system, order picking by means of a pick by light system, sorting in and out of products, loading and unloading trucks with an EPT, recycling all plastic and cardboard, packaging and stickering products, etc. Important here by is that you work accurately and neatly to prevent mistakes. The distribution center is open from Monday to Sunday and they work in 2 or 3 shifts. The shifts are: 6:00 a.m. to 2:00 p.m., 2:00 p.m. to 10:00 p.m. and from 10:00 p.m. to 6:00 a.m. Timing can be reached by telephone on working days from 9:00 a.m. to 5:00 p.m.

Image
SOLLICITEER
Heteren
33 - 40+ uur
Tijdelijk met zicht op vast

Zaterdagkracht magazijnmedewerker AS Watson Heteren voor Kruidvat en Trekpleister

Waar ga je werken? Via Timing, bij een van de leukste magazijnen van het land, AS Watson voor Kruidvat en Trekpleister. In het magazijn van Kruidvat werk je namelijk samen met betrokken collega’s en wordt er veel gelachen. Hard werken wordt beloond. Al na 5 maanden kans op een vast contract en genoeg mogelijkheden om door te groeien naar andere functies. Bij Kruidvat kan meer! Jij gaat aan de slag in het magazijn in Heteren.

Image
SOLLICITEER
Heteren
1 - 8 uur
Tijdelijk met zicht op vast

De voordelen van werken bij AS Watson

  • Kom werken bij de grootste speler op het gebied van Health & Beauty in Nederland
  • AS Watson is hét bedrijf achter Kruidvat, Trekpleister en Prijsmepper
  • Een dynamische sector waardoor het elke dag anders is
  • Mogelijkheid tot het verkrijgen van een vast contract na 6 maanden
  • Daarnaast is het mogelijk om je te ontwikkelen in de breedte door te rouleren. Je werkt dan op meerdere afdelingen en ontwikkelt daarmee meerdere vaardigheden
  • AS Watson is een gezond en groeiend bedrijf met volop mogelijkheden om door te groeien
  • het distributiecentrum van AS Watson in één van de grootste van de Benelux!

"Ik ben net een week aan de slag bij AS Watson en heb niets te klagen! Het bevalt me erg goed en ben blij hoe snel Timing mij met deze baan geholpen heeft."

Flexkracht bij AS Watson
Image

De naam achter Kruidvat en Trekpleister  

AS Watson is het wereldbedrijf achter onder andere Kruidvat, Trekpleister en ICI PARIS XL. Daarmee is het de marktleider in Health & Beauty. Achter dat succes zit een grote logistieke operatie, die alleen maar succesvol kan zijn door hun medewerkers.

Online en offline kunnen klanten terecht voor alles op het gebied van persoonlijke verzorging, cosmetica en andere producten, zoals speelgoed, elektronica, artikelen voor in en om het huis en foto’s. Vandaag besteld, morgen in huis! De ene keer mascara en lippenstift, maar soms ook wat zwaardere 
producten, zoals wasmiddel. Zo ben je verbonden met miljoenen mensen in Nederland en België. Elke dag 
bezorg je een glimlach op het gezicht van klanten. Daar mag je trots op zijn! 

Waar je gaat werken

De distributiecentra van AS Watson vind je in Heteren, Oosterhout en Ede. Vanuit de distributiecentra in Oosterhout en Heteren worden de Kruidvat- en Trekpleisterwinkels bevoorraad. De hele dag rijden vrachtwagens af en aan. Vanuit hier bevoorraden ze dagelijks ruim 1.450 filialen in Nederland, België en Frankrijk.

Onder 1 dak gebruiken ze 3 soorten verzameltechnieken, van voice picking tot picken vanuit ons geautomatiseerde Dynamic Picking System.

In het eFulfilment Center in Ede doen ze er alles aan om de online bestelde pakketjes op tijd bij de klant te bezorgen. Daarvoor hebben ze in- en aanpakkers nodig. En mensen die slimme routes en systemen maken om het logistieke proces elke dag een beetje beter én duurzamer te maken. Omdat ze zoveel afdelingen en functies hebben is er altijd wel een plek die bij je past. En naast je salaris, groei jij ook!

Wat je gaat doen

Als logistiek medewerker help jij AS Watson er voor te zorgen dat klanten nooit misgrijpen in de winkel en dat de handel elke dag op het juiste moment, in de juiste hoeveelheid op de juiste plek komt. Ze weten dat medewerkers bij AS Watson belangrijk zijn voor het succes, daarom zorgt AS Watson goed voor je. Met het Cultuur en Leiderschapsprogramma “Samen naar Beter” streeft AS Watson naar een open sfeer met respect voor elkaar. Ze werken hard en met plezier samen om het resultaat te halen.

Alle collega’s en processen zijn met elkaar verbonden bij AS Watson. Werk je hier, dan zorg je er samen met je collega's voor dat de Kruidvat- en Trekpleisterklanten nooit misgrijpen in één van de1.700 (!) 
winkels in de Benelux.

 

 

Kom werken bij AS Watson 

Wil je een job bij AS Watson? Dat kan! Banen genoeg, dus vast ook een die bij jou past. Bij AS Watson kom je te werken bij de grootste speler op het gebied van Health & Beauty in Nederland. Daarnaast is er de mogelijkheid tot het krijgen van een vast contract na 6 maanden. 

Na het lezen van dit verhaal enthousiast geworden over het werken bij AS Watson? Reageer dan snel op één van de openstaande vacatures! Zijn er nu geen vacatures? Houd dan de vacatures in de gaten via de Timing App.

"Werken bij AS Watson doe ik met veel plezier. Werken verveeld nooit. Altijd gezellig en er werken leuke collega’s. Daarnaast is er een goede kantine met lekker eten!"

Elvir