AREA reiniging vacatures

Image
Ga naar alle vacatures AREA reiniging vacatures

Wil jij werken bij AREA Reiniging?

Afvalcoach

Ben jij een Afvalcoach in hart en nieren? Lees dan snel verder. Area Reiniging in Emmen heeft een unieke kans om te werken binnen een ambitieus en betrokken team voor 36 - 40 uur per week. Wij zijn op zoek naar iemand die affiniteit heeft met afval en grondstoffen en een representatieve vertegenwoordiger is van ons bedrijf. Als Afvalcoach bij Area start je dag om 07:00 uur. Je draagt zorg voor bewustwording bij inwoners over afval en grondstoffen. Je stimuleert en motiveert hen om hun gedrag omtrent afvalbeheer te veranderen. Voor de lunch heb je al een flinke impact gemaakt. Je eindigt je dag om 16:30 uur met een goed gevoel, want jij hebt actief bijgedragen aan een schoner en duurzamer Emmen. Grijp deze kans om een verschil te maken! Solliciteer nu en gebruik je kennis en ervaring om ons team te verrijken. We kunnen niet wachten om van je te horen!

SOLLICITEER
Bekijk
Emmen
33 - 40+ uur
Tijdelijk met zicht op vast

Voorloper

Voor onze klant Area Reiniging in Emmen zijn wij op zoek naar een enthousiaste kandidaat die wil gaan werken als voorloper. Als voorloper werk je in een klein team waarbij je zelfstandig in een auto van Area op pad gaat in de gemeente Emmen. Hier check je huisvuilcontainers op de juiste inhoud en registreer je de eventuele output Je werktijden zijn van 08.30 uur tot 12.30, dus het is een ideale functie om te combineren met bijvoorbeeld een gezin. Ben jij iemand die graag onderweg is en beschikbaar voor deze leuke functie? Solliciteer dan via de knop en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

SOLLICITEER
Emmen
17 - 24 uur
Tijdelijk met zicht op vast

Chauffeur Area Reiniging

Help jij mee om onze straten schoon te houden? Dan hebben wij een job voor jou! Werk vanuit het gezellige Emmen (en soms ook in omliggende steden zoals Hoogeveen) als Chauffeur bij Area Reiniging. Wát klinkt beter dan werkdagen in de buitenlucht, afwisselend werk en een royale beloning van €17,20 per uur?

SOLLICITEER
Emmen
33 - 40+ uur
Tijdelijk met zicht op vast

Belader Area Reiniging

Hoe ziet jouw werkdag bij Area eruit? Daar is lastig een antwoord op te geven, want geen dag is hetzelfde! Wél is zeker dat je iedere dag lekker buiten aan het werk bent. Je kunt binnen Area worden ingezet als belader in de vuilophaaldienst of in de zakelijke dienstverlening. Daarnaast kun je ook ingezet worden bij de kolkenzuiger. Je werkzaamheden zijn dus erg variërend.

SOLLICITEER
Emmen
33 - 40+ uur
Tijdelijk dienstverband

Waarom AREA Reiniging?

  • Sociaal bedrijf
  • Leuke collega’s, je kunt bij iedereen terecht
  • Geen dag is hetzelfde
  • Opleidingsmogelijkheden waarmee je kunt doorgroeien

"Doordat je op straat bent, heb je heel veel vrijheid."

Image

Vacatures bij AREA Reiniging

Afval bestaat uit veel waardevolle grondstoffen. Area ziet het als haar missie om gemeenten, bewoners en bedrijven te helpen al die waardevolle grondstoffen terug te winnen. Meer recycling levert een schone, groene omgeving op. En ook nieuwe bedrijvigheid en nieuwe banen in de regio!

 

De leukste AREA Reiniging banen bij Timing

Area Reiniging is een sociale werkgever die op zoek is naar flexibele medewerkers. Bij Area Reiniging zijn altijd banen. Waarom is werken bij Area Reiniging nou zo leuk? Je uurloon als chauffeur (bij 22 jaar of ouder) bedraagt € 12,79 en een eventuele reiskostenvergoeding, afhankelijk van de afstand. Daarnaast krijg je in de weekenden een interessante toeslag. Daarnaast werk je een klein team én bent de hele dag buiten. Iets voor jou? Pak dan die baan bij Area Reiniging!

 

AREA Reiniging vacatures in Nederland

Afval gooi je niet weg! Daar staat Timing natuurlijk helemaal achter. Bij Timing vind je de leukste banen bij Area Reiniging. Als chauffeur, bijrijder en nog veel meer! Start jouw job bij Area Reiniging morgen nog! Er zijn vaak vacatures bij Area Reiniging in Emmen, maar ook in Hoogeveen.

 

Bij AREA Reiniging werken?

Afval bestaat uit veel waardevolle grondstoffen. Area ziet het als haar missie om gemeenten, bewoners en bedrijven te helpen al die waardevolle grondstoffen terug te winnen. Meer recycling levert een schone, groene omgeving op. En ook nieuwe bedrijvigheid en nieuwe banen in de regio!

Zie jij het wel zitten om bij Area Reiniging aan de slag te gaan? Reageer dan snel op één van de openstaande vacatures! Zijn er nu geen vacatures? Hou dan de vacatures in de gaten via de Timing App.

""Geen dag is hetzelfde.""

Bryan van Wieren, Chauffeur
Image

Woohoo! Er is weer volop werk