Vragen over de Timing App

Waar kan ik de handleiding van de Timing app vinden?
De handleiding van de Timing App is hier te downloaden.

Ik kan niet inloggen in de Timing App.
Om in te loggen in de Timing App heb je een volledig profiel nodig. Wanneer je voor het aanmaken van een Jobmail of het opslaan van favoriete vacatures, je naam, woonplaats en e-mailadres hebt achtergelaten dan heb je, zoals we dat noemen, een light profiel. Hiermee kun je niet inloggen in de Timing App. Alleen met een volledig profiel, wanneer je gereageerd hebt op vacatures en dus veel meer gegevens hebt achtergelaten, kun je inloggen in de Timing App.

Waarom kan ik niet inloggen met een social media account?
Om in te loggen met één van de social media kanalen moet het e-mailadres van Mijn Timing hetzelfde zijn als je e-mailadres dat je gebruikt op Facebook, LinkedIn of Google+.

Waar kan ik mijn inloggegevens wijzigen?
Als je het wachtwoord wil wijzigen, dan kun je dat doen via jouw Mijn Timing account. Wil je het e-mailadres wijzigen? Neem dan contact op met de locatie. De Intercedent kan deze gegevens voor jou aanpassen.

Waar kan ik mijn loonstroken inzien?

De loonstroken van 2015 en eerder kun je opvragen via de locatie. Nieuwe loonstroken kun je inzien in de Mijn Timing omgeving en de Timing App.

Op welke devices werkt de Timing App?
De Timing App werkt op Android en IOS. De apps zijn geschikt voor de mobiele telefoon, de Timing App is niet geoptimaliseerd voor gebruik op een tablet. Wij bieden ondersteuning aan de drie meest recente Android en IOS versies.

Waar kan ik de nieuwe Timing App downloaden?
Download hier de app in de appstore of voor android.

Op welke versies van Android en IOS werkt de Timing App?
De android versie werkt vanaf 4.0 en hoger. De IOS versie werkt vanaf 8.0 en hoger.

Vragen over bonustijd

Wat gebeurt er met mijn gespaarde bonustijd?
Sta jij ingeschreven bij Timing of werk jij via Timing? Dan is jouw gespaarde bonustijd overgezet naar de nieuwe Timing App.

Ik ben mijn gespaarde bonustijd kwijt.
Heb je de app al geüpdatet of opnieuw geïnstalleerd? Neem contact op met jouw locatie als dit niet werkt. Houd hierbij het type van jouw telefoon, jouw inloggegevens voor Mijn Timing bij de hand. Met deze informatie kunnen wij jou zo goed mogelijk helpen.

Voor welke onderdelen in de app ontvang ik bonustijd?
Je spaart bonustijd door gebruik te maken van de volgende onderdelen in de app:
- in- en uitchecken
- beantwoorden van flexfeiten
- wekker zetten
- plannen van je werkweek
- beantwoorden van de 'Leer Meer' vragen
- meedoen met de Doen-challenge
Achter elk onderdeel staat hoeveel bonus seconden je spaart.

Wanneer krijg ik mijn bonusuur uitbetaald?
Heb je een bonusuur gespaard? Gefeliciteerd, deze krijg je ook echt uitbetaald! Jouw verdiende bonusuur wordt gestort bij de volgende keer dat jij salaris krijgt.

Handig toch?

Vraag het ons!