Uitzendbureau Timing in Heerenveen

Vacatures-in-Heerenveen.jpg

Nieuwe banen via ons arbeidsbureau

Ben je op zoek naar een nieuwe baan en wil je dat ons uitzendbureau je helpt met zoeken naar werk? Twijfel niet langer om te solliciteren bij het beste uitzendbureau van de stad Heerenveen. Online helpen wij je graag aan een nieuwe baan: zowel parttime als fulltime!

Wij hebben vacatures voor tijdelijke banen, fulltime aanstellingen of parttime functies. We zorgen ervoor dat jouw nieuwe baan perfect bij jouw vaardigheden past. Onze werknemers zijn daarin gespecialiseerd.

Β 

Solliciteren via Uitzendbureau Timing

Wij hebben dagelijks nieuwe vacatures op allerlei niveaus. Studenten, parttimers en fulltimers worden regelmatig gezocht via ons bureau. Bekijk hieronder welke functies nieuw zijn. We hebben interessante werkplekken in de volgende sectoren:Β administratie,Β productie,Β logistiek,Β schoonmaak,Β zorg,Β callcenter,Β winkel,Β commercieΒ enΒ horeca.

SolliciteerΒ direct online!

Heb je nog vragen?

Timing Uitzendbureau Heerenveen
Gemeenteplein 1-3, 8442 MA Heerenveen
088 506 30 46

Vacatures-in-Heerenveen.jpg

Alle vacatures in Heerenveen

  • HEERENVEEN
  • Vast dienstverband
  • (40 UUR PER WEEK)

QA Manager

Hoe zien jouw werkzaamheden eruit? Als Manager QA ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en het verder professionaliseren van de afdeling ...

  • HEERENVEEN
  • Tijdelijk met zicht op vast
  • (36 UUR PER WEEK)

QA Specialist

In deze senior functie als Quality Assurance specialist ben je verantwoordelijk voor diverse QA taken. De nadruk ligt op validatie- en verificatieactiviteiten ...