Een baan zoeken is niet altijd makkelijk. Want waar begin je? En hoe vind je een baan die goed bij je past? Door gebruik te maken van slimme technologie maken wij werk en alles eromheen steeds makkelijker en vooral slimmer. Zodat jij nog sneller de baan vindt die je zoekt!   

Download de Timing App

Iphone_new scherm.png

Ben je op zoek naar een nieuwe baan? Download dan zeker de Timing App. In de App kun je met een handige zoekmodule snel zoeken in onze openstaande vacatures en ze bewaren als favoriet. Ook stel je er heel gemakkelijk een Jobalert in, zodat je elke dag een melding krijgt als er interessante vacatures voor je zijn. Heb je de ideale baan gevonden en geen tijd te verliezen? Dan kun je ook direct solliciteren. Met de Timing App vind je dus supersnel de baan die jij zoekt.

Download de Timing App - Android

 

Download de Timing App - IOS/Apple

 
Ben jij al via Timing aan het werk? Dan is de Timing App ook de plek waar je snel en makkelijk inzicht hebt in je loonstroken en reserveringen. Ook kun je wat extra salaris verdienen, door de Timing App actief te gebruiken. In- en uitchecken op je werk, je werkweek plannen of laat je uitdagen door de challenge, die elke dinsdag in de App klaarstaat. Het levert je allemaal extra Bonustijd op, die wij vervolgens aan jou uitbetalen. Genoeg redenen dus om de Timing App te downloaden!  

Mobiel solliciteren

Je kunt nu ook via de Timing App solliciteren. Heb je jouw ideale baan gevonden? Dan kun je meteen via de App solliciteren. Handig als je in de bus, trein of waar je ook bent niet wilt wachten om aan de slag te gaan!

 

 

 

 

 

 

Laat jouw Facebook profiel het werk doen

Ben je op zoek naar een nieuwe baan? Pak het dan slim aan en laat jouw Facebook profiel het werk voor je doen. Met de Facebook App Werk-Gever krijg je op basis van jouw Facebook profiel en likes passende banen voorgesteld. Het enige wat jij nog hoeft te doen is solliciteren!  

 

Vraag het ons!