Werken bij Zimmer Biomet

Werken bij Biomet.jpg

Waarom Zimmer Biomet?

  • Je bent een belangrijke spil in het proces
  • Zeer hoog kwaliteitsniveau
  • Snelgroeiende en proactieve organisatie
  • Voor echte aanpakkers

Leider op de orthopedische markt

Als een van de toonaangevende leiders op de orthopedische markt houdt Zimmer Biomet zich met veel passie bezig met de fabricage, verkoop en distributie van kwalitatief en technisch hoogstaande orthopedische producten, zoals knie- en heupgewrichten, biomaterialen, cementeersystemen en chirurgische instrumenten.

Jij bent een belangrijke spil in het proces
Bij Zimmer Biomet werken medewerkers met een groot verantwoordelijkheidsgevoel die van aanpakken weten en graag in beweging zijn, die niet wachten op werk, maar zรฉlf het werk ook zien liggen en daarop proactief actie ondernemen.

In het Europees Distributie Centrum (EDC) van Zimmer Biomet staat het proces van orderpicken centraal en wordt er voornamelijk individueel gewerkt. Als medewerker in het EDC ben je dan ook een belangrijke spil in het proces; een operatie van een patiรซnt wordt mede door jou mogelijk gemaakt! Strenge controles op kwaliteit en nauwkeurigheid waarborgen het zeer hoge kwaliteitsniveau van de producten en de dienstverlening van Zimmer Biomet.

Binnen Zimmer Biomet werk je in een leuk en energiek team met een informele, maar professionele sfeer. De functies zijn vaak voor langere tijd, uiteraard wel afhankelijk van jouw functioneren. De kans dat je in vaste dienst kunt komen is dan ook zeker aanwezig.

Werken bij Zimmer Biomet?
Wil jij ook deel uitmaken van hรฉt Zimmer Biomet team en meewerken aan dit interessante logistieke proces? Reageer dan snel op รฉรฉn van de openstaande vacatures! Zijn er nu geen vacatures? Hou dan de vacatures in de gaten via deย Timing App.