Stelrad investeert in jou!

Stelrad B.V. produceert radiatoren in allerlei soorten en maten. Je draagt als flexkracht direct bij aan een belangrijk product. Want warmte staat voor gezelligheid en comfort en is onmisbaar in ieder huishouden. Het bedrijf is onderdeel van de Ideal Stelrad Group met internationaal meerdere productielocaties. In de staalplaatradiatoren is het de nummer één van Europa; niet zomaar een merk dus!

Per jaar worden er zo’n 1.000.000 radiatoren geproduceerd. Op de locatie in Nuth werken ongeveer 165 medewerkers. Als flexkracht kun je op verschillende afdelingen terecht. Van productie en inpak tot technische dienst en expeditie.

Wij investeren in jou!

Bij Stelrad wordt in jou geïnvesteerd! Je krijgt trainingsdagen om het vak te leren. Ook word je ingewerkt op verschillende afdelingen. Niet alleen leuk om je collega’s en het werk te leren kennen. Maar ook om te ontdekken welke werkzaamheden het beste bij jou passen. De bedrijfscultuur? Informeel, hard werken, iets over hebben voor elkaar en medewerkers met groot verantwoordelijkheidsgevoel.
Daarnaast combineer je het werk makkelijk met privé door de flexibele uren die je werkt. En is doorgroei binnen het bedrijf altijd een mogelijkheid.

Werken bij Stelrad?

Aan de slag als productiemedewerker, heftruckchauffeur of medewerker technische dienst? Reageer dan snel op één van de openstaande vacatures! Zijn er nu geen vacatures? Hou dan de vacatures in de gaten via de Timing App of meld je aan voor de Timing Jobmail

"Stelrad is een absolute aanrader voor mensen die graag in ploegverband willen werken."

Danny Hermans, Productiemedewerker

"Stelrad is een leuk bedrijf met een collegiale sfeer en doorgroeimogelijkheden."

Bert Buschgens, Productiemedewerker