Wil jij werken bij Sitel?

Alle vacatures voor Sitel

Hello!

Sitel is een van de grootste contactcenters en hebben zij wereldwijd 132 vestigingen en in totaal ongeveer 55.000 medewerkers. In Nederland zijn twee vestigingen te vinden, in Eindhoven en in Almelo. Bij deze twee vestigingen werken bij elkaar ongeveer 800 medewerkers.

Sitel onderhoudt de contacten met klanten voor hun opdrachtgevers. Diensten die zij veel inzetten zijn Customer Service contacten, technical support, back office diensten en marketing campagnes. Het leveren van kwaliteit en rendement is voor Sitel erg belangrijk. Zij kijken bijvoorbeeld naar lagere kosten, beter klantbehoud en een hogere omzet per klant.

Goede voorwaarden
Sitel is een informele organisatie, die veel aantrekkelijke voorwaarden heeft voor haar medewerkers. Denk bijvoorbeeld aan reiskostenvergoeding, bonusregeling, opleidings- en doorgroeimogelijkheden en korting op sporten bij Health City! 

Werken bij Sitel?
Zie jij het wel zitten om aan de slag te gaan bij Sitel? Reageer dan snel op één van de openstaande vacatures! Zijn er nu geen vacatures? Hou dan de vacatures in de gaten via de Timing App of meld je aan voor Timing Jobmail

Vraag het ons!