Vacatures Roto Smeets

Werken bij Roto.jpg

Wil jij werken bij Roto Smeets?

Waarom Roto Smeets?

  • Mooie bijverdiensten door de ploegentoeslag
  • Je kunt heel flexibel worden ingepland
  • Mensen werken hier graag door de leuke werksfeer
  • Je hebt verschillende werkplekken waar je kunt staan, waardoor je niet de hele week hetzelfde werk doet

Roto staat voor persoonlijk, doordacht en gedreven

Roto Smeets Group B.V. is één van de leidende grafimediabedrijven in West-Europa. Roto Smeets Group bestaat uit drie divisies die gespecialiseerd zijn in het realiseren van multimediale communicatie-uitingen. Elke divisie is gespecialiseerd in een gedeelte van de communicatieketen (van creatie tot distributie) waardoor de dienstverlening van het begin tot het eind naadloos op elkaar aansluit.

Op het gebied van informatie en communicatie heeft Roto Smeets Group (RSG) alle denkbare disciplines in huis. RSG is allang niet meer alleen een drukkerijconcern maar is een volwaardig grafimedia bedrijf geworden met steeds meer het accent op media. Door de expertise van de dienstverlening te delen binnen de bedrijven van RSG kunnen alle opdrachtgevers daarvan meeprofiteren.

Eén van de speerpunten van Roto Smeets Group is meer toegevoegde waarde bieden aan opdrachtgevers door de ontwikkeling van nieuwe diensten en/of door het aanbieden van ondersteuning bij de niet primaire uitgeefprocessen. Om dat optimaal per segment te kunnen ontwikkelen zijn de bedrijven die binnen de merken Roto Smeets en Senefelder Misset vallen in divisies ingericht.

 

Werken bij Roto Smeets?

Wil jij ook deel uitmaken van hét Roto Smeets team? Reageer dan snel op één van de openstaande vacatures! Zijn er nu geen vacatures? Hou dan de vacatures in de gaten via de Timing App of meld je aan voor de Timing Jobmail

"Er is een goede werksfeer, als uitzendkracht word je overal bij betrokken waardoor je je verbonden voelt met het bedrijf."

Michael Huisman

"Het is gezellig werken bij Roto Smeets, jongeren en ouderen werken goed samen met elkaar. Ik ga daardoor met plezier naar mijn werk."

Bart Rutgers