Wil jij werken bij KLM?

Alle vacatures voor KLM

KLM, een wereld op zich

 

Passie, energie, daadkracht en denkkracht

Dit zijn eigenschappen die kenmerkend zijn voor veel KLM’ers. Deze koninklijke organisatie kent een grote verscheidenheid aan bedrijfsonderdelen, werkzaamheden en culturele achtergronden.

Passagiersvervoer, vrachtvervoer en technisch onderhoud zijn de kernactiviteiten van de luchtvaartmaatschappij. KLM’ers zijn trots op hun bedrijf en het werk wat ze doen. Of je nu werkt op het platform, de bagagekelder, bij de techniek of vracht, op kantoor of in de operatie. Elke medewerker is belangrijk en jij dus ook! 

Als je bij KLM werkt, maak je deel uit van de grote, blauwe familie. KLM’ers vertrouwen op elkaars enthousiasme, flexibiliteit en slagkracht, want met elkaar maken zij het verschil. 

KLM als werkgever

Bij KLM maak jij het verschil. Met de inzet van jouw capaciteiten en die van je collega's kan de Koninklijke luchtvaartmaatschappij voorop lopen in de internationale luchtvaart. KLM biedt je een stimulerende werkomgeving, volgt de maatschappelijke ontwikkelingen op de voet en biedt haar medewerkers arbeidsvoorwaarden die daarop aansluiten of daarop vooruitlopen.

Timing biedt jou de kans om bij deze grote en unieke organisatie aan de slag te gaan. Doorlopend hebben wij verschillende interessante vacatures voor jou! Heb je een afgeronde opleiding LBO / MBO met of zonder werkervaring? Ben je nieuwsgierig? Fasten your seatbelt en kom in actie! We bieden jou een mooie kans op de één van de grootste luchthavens van de wereld met toegang tot talrijke trainings- en opleidingsmogelijkheden.

Iets voor jou? Reageer dan snel op één van de openstaande vacatures! Zijn er nu geen vacatures? Hou dan de vacatures in de gaten via de Timing App of meld je aan voor de Timing Jobmail