Wil jij werken bij Interface?

Representatief Communicatief Sociaal

Customer Host

SCHERPENZEEL GLD

Interface heeft een origineel en belangrijk verhaal, en dat verhaal moet worden doorverteld. Het verhaal ...

Bekijk vacature Solliciteer

Aanpakker Teamplayer Flexibel inzetbaar

Heftruckchauffeur

SCHERPENZEEL GLD

In deze functie ben je bezig als allround heftruckchauffeur.

Bekijk vacature Solliciteer

Communicatief Werkt graag zelfstandig Punctueel

Operator in Scherpenzeel

SCHERPENZEEL GLD

Je bent een belangrijk onderdeel van het productieproces, dankzij jou worden er duizenden vierkante meters ...

Bekijk vacature Solliciteer

Teamplayer Aanpakker Punctueel

Medewerker productie Interface

SCHERPENZEEL GLD

Je bent een belangrijk onderdeel van het productieproces, dankzij jou worden er duizenden vierkante meters ...

Bekijk vacature Solliciteer
Alle vacatures voor Interface

Je voelt je bij Interface Flor op je gemak

Interface is wereldwijd marktleider op het gebied van tegeltapijt. Zij zetten zich in om een uitgebreide collectie tegeltapijt te produceren voor diverse sectoren. Zij leveren bijvoorbeeld aan kantoren, overheid, onderwijs, retail en gezondheidszorg. De collectie biedt nu een ruime keuze aan tapijttegels in verschillende kleuren en texturen. Interface is een groot internationaal bedrijf waar wereldwijd 5.500 mensen werken. In Nederland werken ongeveer 350 medewerkers, waarvan het merendeel in Scherpenzeel werkzaam is. Voor Interface is duurzaam ondernemen erg belangrijk. Zij willen in 2020 volledig duurzaam kunnen produceren en zelfs een bijdrage kunnen leveren aan het herstellen van het milieu. Dit noemen zij Mission Zero.

Wat Interface ook erg belangrijk vindt is personeel. Zowel vaste medewerkers als uitzendkrachten moeten zich op hun gemak voelen binnen de organisatie en op een prettige manier kunnen werken. Er wordt ook veel aandacht besteed aan persoonlijke ontwikkeling. Hierdoor krijgen alle medewerkers volop de kans om zichzelf te ontwikkelen. Kortom, Interface staat open voor jouw interesse en eigen initiatief!

Geïnteresseerd in een baan binnen deze persoonlijke organisatie? Reageer dan snel op een van de openstaande vacatures. Alle functies hebben als standplaats Scherpenzeel (Gelderland) tenzij anders vermeld. Zijn er nu geen vacatures? Houd dan de vacatures in de gaten via de Timing app of meld je aan voor Timing Jobmail.

Ik heb erg mijn best gedaan om het productiewerk onder de knie te krijgen. Nu ben ik zo goed ingewerkt dat ik een half jaar contract gekregen heb. Ik ben ontzettend blij’

Ik werk meestal in dezelfde ploeg. Van mijn teamleider mag ik binnenkort op heftruckcursus. Timing betaalt dit. Hierdoor ben ik op nog meer plekken inzetbaar.

Vraag het ons!