Werken bij Initial

Initial-3535.jpg

Waarom Initial?

  • Schone, veilige en gezonde werkomgeving
  • Marktleider in de Benelux
  • Doorgroeimogelijkheden
“Het werken bij Initial vind ik leuk om te doen, ik houd van het werken met kleding. En de groep collega’s met wie ik werk voelt als een familie. Dat maakt Initial een fijne werkplek.“
Initial-3543.jpg

World class dienstverlening in ontzorging en duurzaamheid

Een schone, veilige en gezonde werkomgeving. Bij welk bedrijf staat dit niet hoog op de agenda? Initial, marktleider in de Benelux, neemt álle facilitaire zorg uit handen. Initial streeft naar perfectie met oplossingen die zich richten op het verbeteren van de hygiëne en het schoner, gezonder en veiliger maken van de werkomgeving. 

Initial, onderdeel van Rentokil Initial Group, werkt actief aan de bewustwording en het creëren van gedragsverandering van werknemers. In Nederland heeft Initial twee professionele wasserijen voor de beroepskleding die zij verhuurt en vervolgens ophaalt, reinigt en weer schoon aflevert bij de klant. 200 servicevoertuigen zijn dagelijks op pad, vanuit 7 regionale vestigingen, voor ruim ‘n miljoen klantbezoeken per jaar.

Naast beroepskleding verzorgt Initial onder meer linnengoed, poetsdoeken, schoonloopmatten, cleanroom- en medische diensten, en talrijke hygiëneproducten voor complete inrichting van toiletruimtes. 

Werken bij Initial?
Zie jij het wel zitten om bij Initial aan de slag te gaan? Reageer dan snel op een van de openstaande vacatures! Zijn er nu geen vacatures? Hou dan de vacatures in de gaten via de Timing App of meld je aan voor de Timing Jobmail.

"Vijf jaar geleden kwam ik binnen als uitzendkracht en inmiddels ben ik doorgegroeid naar meewerkend voorman bij de bedrijfswasserij in Den Bosch."

Mart van der Put