Wil jij werken bij het Kadaster?

Alle vacatures voor het Kadaster

Wie heeft welke rechten?

Het Kadaster registreert en verstrekt gegevens over vastgoed in Nederland; waar ligt het, wat is het, wie is de eigenaar en rust er hypotheek op? Ook registreren zij de eigendom van schepen, luchtvaartuigen en (ondergrondse) netwerken. Deze wettelijke taak zorgt voor rechtszekerheid: het is voor iedereen duidelijk wie welke rechten heeft. 

Bedrijfscultuur
Zoals het Kadaster de bron is van diverse soorten informatie, zo vormen haar medewerkers de bron van hun succes. Het Kadaster is dan ook een mensgerichte organisatie die ambities de ruimte geeft. Werken bij het Kadaster betekent werken in een informele werkomgeving waar persoonlijke ontwikkeling een belangrijke waarde is.

Als werknemer binnen het Kadaster ben je een belangrijke pion in het registeren en verwerken van deze gegevens. Het Kadaster biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed salaris, ruime ontwikkelingsmogelijkheden en een juiste balans tussen werk en privéleven.

Werken bij het Kadaster?
Zie jij het wel zitten om bij het Kadaster aan de slag te gaan? Reageer dan snel op één van de openstaande vacatures! Zijn er nu geen vacatures? Hou dan de vacatures in de gaten via de Timing App of meld je aan voor de Timing Jobmail

"Werken bij het Kadaster in 3 woorden: gevarieerd, gezellig en uitdagend."

Leon Harms, medewerker Klant Contact Centrum

"Leuke werksfeer, collegialiteit en persoonlijke ontwikkeling, al deze eigenschappen horen bij het Kadaster."

Ozlem Tasdemir, Medewerker Klant Contact Centrum