Over Gefco

Gefco (Les Groupages Express de Franche-Comté) is een Russische onderneming, van oorsprong Frans, die zich richt op het verzorgen van wereldwijde (auto)logistiek. Gefco streeft ernaar om een aanbod te ontwikkelen dat aan de behoeften en specifieke eisen van zijn klanten voldoet. Ze ondersteunen de ontwikkeling van de klant door concurrentievermogen en betrouwbaarheid te combineren door de gehele productieketen en door die productieketen uiteindelijk om te vormen tot een waardeketen.

Gefco heeft meerdere locaties in Nederland, waaronder locaties in Zaandam, Oosterhout, Hoogeveen, Waalwijk, Venlo en op Schiphol.

Gefco kijkt naar de persoonlijke ontwikkeling van het individu en naar talenten van hun medewerkers, zodat zij hun medewerkers kunnen laten groeien binnen het bedrijf.

Werken bij Gefco?
Zie jij het wel zitten om bij Gefco aan de slag te gaan? Reageer dan snel op één van de openstaande vacatures! Zijn er nu geen vacatures? Hou dan de vacatures in de gaten via de Timing App of meld je aan voor de Timing Jobmail

"Gefco voelt als thuiskomen bij een warme familie."

Pascalla Beuving