Specialist in Kalfsvlees

Ekro B.V. is een onderdeel van de Van Drie Group. De Nederlandse Van Drie Group is wereldmarktleider in kalfsvlees en nog altijd een bedrijf dat is gebouwd op de beste familietradities. Begin jaren 60 kocht Jan van Drie zijn eerste nuchtere kalf om te verwaarden. Nu vormt de groep met meer dan 10 bedrijven de grootste kalfsvlees integratie in de wereld. Begeleid door een uniek systeem van integrale ketenbeheersing worden jaarlijks bijna 1 miljoen kalveren geslacht. Meer dan 95% daarvan wordt over de hele wereld geëxporteerd.

Ekro is een van de 10 bedrijven die sinds een aantal jaren onderdeel uitmaakt van de Van Drie Group. Zij zijn een van de grootse kalfsvleesleveranciers van Europa. In 1952 is de basis gelegd voor het hyper moderne bedrijf van nu. Omdat kalfsvlees één van de meest verfijnde vleessoorten is, dient het productieproces met grote zorg plaats te vinden. De producten vinden hun weg naar de klanten via de verkoopafdeling in Apeldoorn, het verkoopkantoor in Duitsland en via de verschillende agenten in Italië, Spanje, Portugal en Griekenland. In het totaal verwerkt Ekro ongeveer 400.000 kalveren in de locatie te Apeldoorn. Ruim 375 mensen staan samen garant voor de productie van kwaliteitskalfsvlees. 

Werken bij Ekro?

 

Zie jij het wel zitten om bij Ekro aan de slag te gaan? Reageer dan snel op één van de openstaande vacatures! Zijn er nu geen vacatures? Hou dan de vacatures in de gaten via de Timing App of meld je aan voor de Timing Jobmail

"Binnen Ekro zijn er voldoende doorgroei- mogelijkheden. Het is aan jou in hoeverre jij dit kunt bereiken."

Dave Peters

"Ekro en Timing investeren in hun flexkrachten door diverse opleidings- mogelijkheden te bieden."

Nick Rutenfrans