"Stinkend" rijk worden ;)

De GAD is onderdeel van het Fysiek Domein binnen de regio Gooi en Vechtstreek en heeft als taak het ophalen en verwerken van het huishoudelijk afval van de zeven regiogemeenten Blaricum, Bussum, Huizen, Hilversum, Laren, Gooise meren, Muiden, Naarden, Wijdemeren en Weesp. Daarnaast zijn er vier scheidingsstations in de regio waar inwoners hun huishoudelijk afval kunnen brengen.

De GAD is gericht op duurzaam maatschappelijk ondernemen met een bedrijfsmatige en economische bedrijfsvoering en een progressieve denktrend gericht op ontwikkeling.

Vanaf 2016 wordt het programma VANG (Van Afval Naar Grondstof) uitgerold, waarmee wordt ingezet op de van overheidswege opgelegde richtlijn om te komen tot een hergebruik van 75% van het ingezamelde huishoudelijk afval. Hiervoor gaat het huidige inzamelsysteem aangepast worden.

Bedrijfscultuur van GAD

De GAD is een open, warme organisatie met veel oog voor het menselijke aspect. De medewerkers worden gezien als het tafelzilver van het bedrijf.

Werken bij de GAD?

Zie jij het wel zitten om bij de GAD aan de slag te gaan? Reageer dan snel op één van de openstaande vacatures! Zijn er nu geen vacatures? Hou dan de vacatures in de gaten via de Timing App of meld je aan voor de Timing Jobmail

"Kom werken bij de GAD, dan zetten wij je op straat!"

Medewerker GAD