Toonaangevend warenhuis

De Bijenkorf is hét toonaangevende warenhuis dat met passie voor de klant ieder bezoek tot een belevenis maakt. De Bijenkorf is uniek met honderden evenementen, haar magazine en spraakmakende etalages. Een premium warenhuis met een breed continue vernieuwend product- en merkportfolio. Tot het assortiment van de Bijenkorf behoren internationale topmerken en eigen merken op het gebied van mode, cosmetica, accessoires, wonen, media en reizen. Horeca en food vormen ook een belangrijke activiteit. De Bijenkorf is stijlvol in haar uitstraling en heeft altijd passie voor de klant.

Omvang van de Bijenkorf

De Bijenkorf kent drie formats: de flagship stores in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. De mediumstores in Amstelveen, Arnhem, Utrecht, Eindhoven, Enschede en Maastricht en de modefilialen in Groningen, Breda en 's-Hertogenbosch. De Bijenkorf heeft 4.100 medewerkers en is onderdeel van Maxeda.

Werken bij de Bijenkorf?

Zie jij het wel zitten om bij de Bijenkorf aan de slag te gaan? Reageer dan snel op één van de openstaande vacatures! Zijn er nu geen vacatures? Hou dan de vacatures in de gaten via de Timing App of meld je aan voor de Timing Jobmail