Bij Coop gaan er dagelijks tienduizenden producten de deur uit. Ben jij een blijvertje?

Coop is een unieke en ambitieuze organisatie in de supermarktbranche. Uniek vanwege zijn coöperatieve basis: organisatie en leden werken intensief samen. Ambitieus in het realiseren van een optimale dienstverlening aan de leden van de coöperatie: zowel consumenten als ondernemers.

Dichtbij, lekker en betaalbaar: dat is Coop in een notendop. Coop heeft landelijk 245 supermarkten, waarvan 43 procent als eigen filialen en 57 procent door zelfstandig ondernemers wordt gerund. De supermarkten krijgen ondersteuning vanuit het servicekantoor in Velp en de distributiecentra in Deventer en Gieten.

Bedrijfscultuur van Coop

Coop is een moderne organisatie met veel oog voor het menselijke aspect, zowel bij klanten als medewerkers. De organisatie wordt gekenmerkt door korte lijnen en teamwork. De medewerkers maken het verschil en vormen de basis voor het succes van Coop.

Werken bij Coop?

Wil jij aan de slag bij Coop? Reageer dan snel op één van de openstaande vacatures! Zijn er nu geen vacatures? Hou dan de vacatures in de gaten via de Timing App of meld je aan voor de Timing Jobmail

"Bij Coop is elke dag een mooie dag."

Theo van der Hoop, Orderpicker

"Het is altijd leuk met mijn collega's."

Patryk Korbas