Zorgen voor kwaliteitsproducten

Zorgen voor lekkere en verse kwaliteitsproducten, het zit Bonfait al sinds 1983 in de genen. Nadat Bonfait van start ging met de verkoop van salades, sauzen en andere vers specialiteiten, is het programma in de afgelopen jaren steeds verder uitgebreid. In 1993 is daar de productie van koelverse maaltijden, maaltijdcomponenten en soepen bijgekomen. Sinds januari 2007 is Bonfait B.V. een dochteronderneming van de Apetito groep. Ze leveren aan vers speciaalzaken, instellingen, supermarkten en sinds september 2008 ook aan de senioren thuismarkt.

Doelen van Bonfait

De activiteiten worden gestuurd door kwaliteitsbewustzijn, marktgerichtheid en een sterke affiniteit met foodtrends. Samen met 180 medewerkers staat Bonfait in voor flexibiliteit, continuïteit en een optimale klantenservice.

Werken bij Bonfait?

Wil jij ook bij dit enthousiaste team horen? Reageer dan snel op één van de openstaande vacatures! Zijn er nu geen vacatures? Hou dan de vacatures in de gaten via de Timing App of meld je aan voor de Timing Jobmail

"Bij Bonfait werken we in een erg gezellig team. Samen met mijn collega’s zetten we alles op alles om de planning te halen en om het eindproduct tot een groot succes te maken!"

Yunus Spikker, Productiemedewerker

"Elke vrijdag krijg ik van Timing een weekplanning voor de week erop. Hierdoor heb ik inzichtelijk of ik in de ochtend of middagploeg sta en kan ik mijn privé afspraken hierop afstemmen."

Laura Sadowska, Productiemedewerker