Wil jij werken bij Bleckmann ?

Alle vacatures voor Bleckmann

Kom jij ook werken bij Bleckmann?

Bekijk snel jouw favoriete vacatures en solliciteer direct. In de omschrijving lees je precies wat Bleckmann je nog meer kan bieden. Bleckmann Fashion & Lifestyle Logistics is Europees marktleider op het gebied van vrachtvervoer, opslag en distributie. Dit wil zeggen dat Bleckmann de logistieke planning, opslag en verzending van allerlei goederen verzorgt. Over de hele wereld!

Bekijk de Bleckmann vacatures in jouw regio

Waar in Nederland kan je werken bij Bleckmann?

Bleckmann heeft 5 verschillende locaties in Nederland. Zo kun je werken bij Bleckmann Amsterdam, Bergen op Zoom, Enschede, Oldenzaal of Venlo. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe medewerkers. Parttime en fulltime functies, maar ook banen voor in het weekend of in de vakanties. Reageer dus snel op één van de bovenstaande vacatures. 

Waarom via Timing werken?

 Als je aan de slag gaat via Timing krijg je gratis toegang tot meer dan 100 online trainingen en cursussen. Van trainingen voor EHBO tot Teamwork, van Microsoft Office tot het ontwikkelen van jouw talent. 

Welke vacatures heeft Bleckmann?

Je kunt aan de slag als Magazijnmedewerker, Heftruck- ofreachtruckchauffeur, Orderpicker, Inpakmedewerker, Supervisor en nog veel meer! Naast kleding richt Bleckmann zich op producten zoals accessoires en speelgoed. Het kan zo zijn dat jij de nieuwste mode en trends ziet, voordat het in de winkels ligt!

De nieuwste Bleckmann vacatures direct in jouw mail?
Meld je dan aan voor de Timing Jobmail of download de Timing App

Wie zijn jouw collega's? 

Leuke collega's zijn natuurlijk onmisbaar! Uit het medewerkerstevredenheidsonderzoek blijkt dat medewerkers collega's en sfeer als positief beoordelen. Word jij de nieuwste collega bij Bleckmann? 

Solliciteer direct

"Het is leuk om er met je collega’s voor te zorgen dat de doelstellingen dagelijks behaald worden!"

John Thijssen, Warehouse Employee

"Werken bij Bleckmann is 8 uur sporten en ook nog geld verdienen."

Marleen Tijdhof, Warehouse Employee