Wil jij werken bij Biomet?

Gedisciplineerd Nauwkeurig Stressbestendig

Warehouse employees / orderpickers wanted for a large warehouse in the Breda area

Breda

Your tasks include the following: Receiving , checking and putting products on location; collecting, ...

Bekijk vacature Solliciteer

Aanpakker Nauwkeurig Verantwoordelijkheidsgevoel

Fulltime medewerkers gezocht!

Breda

Als medewerker in een magazijn met orthopedische producten ben je een belangrijke spil in het proces ...

Bekijk vacature Solliciteer

Gedisciplineerd Stressbestendig Nauwkeurig

Magazijn medewerkers / orderpickers gezocht voor een groot distributiecentrum in regio Breda

BREDA

Als medewerker in een magazijn met orthopedische producten ben je een belangrijke spil in het proces ...

Bekijk vacature Solliciteer
Alle vacatures voor Biomet

Leider op de orthopedische markt

Als een van de toonaangevende leiders op de orthopedische markt houdt Biomet zich met veel passie bezig met de fabricage, verkoop en distributie van kwalitatief en technisch hoogstaande orthopedische producten, zoals knie- en heupgewrichten, biomaterialen, cementeersystemen en chirurgische instrumenten.

Biomet is wereldwijd in meer dan 90 landen actief en heeft 11 productielocaties. Het bedrijf heeft ruim 7.500 medewerkers in dienst en genereert een jaarlijkse omzet van meer dan 2,8 miljard dollar. De hoofdzetel van Biomet is gevestigd in Warsaw, Indiana (VS). Het hoofdkwartier voor EMEA ligt in Dordrecht en het Europees Distributie centrum (EDC) ligt in Hazeldonk, Breda.

Jij bent een belangrijke spil in het proces
Bij Biomet werken medewerkers met een groot verantwoordelijkheidsgevoel die van aanpakken weten en graag in beweging zijn, die niet wachten op werk, maar zélf het werk ook zien liggen en daarop proactief actie ondernemen.

In het Europees Distributie Centrum (EDC) van Biomet staat het proces van orderpicken centraal en wordt er voornamelijk individueel gewerkt. Als medewerker in het EDC ben je dan ook een belangrijke spil in het proces; een operatie van een patiënt wordt mede door jou mogelijk gemaakt! Strenge controles op kwaliteit en nauwkeurigheid waarborgen het zeer hoge kwaliteitsniveau van de producten en de dienstverlening van Biomet.

Binnen Biomet werk je in een leuk en energiek team met een informele, maar professionele sfeer. De functies zijn vaak voor langere tijd, uiteraard wel afhankelijk van jouw functioneren. De kans dat je in vaste dienst kunt komen is dan ook zeker aanwezig.

Werken bij Biomet?
Wil jij ook deel uitmaken van hét Biomet team en meewerken aan dit interessante logistieke proces? Reageer dan snel op één van de openstaande vacatures! Zijn er nu geen vacatures? Hou dan de vacatures in de gaten via de Timing App of meld je aan voor Timing Jobmail

Vraag het ons!