Wil jij werken bij Alloga?

Alle vacatures voor Alloga

Kwaliteit en efficiëntie

Alloga Nederland B.V (een dochteronderneming van Alliance Healthcare) is een farmaceutisch logistiek dienstverlener, dat handelt in opdracht van derden. Het is een bedrijf met gemiddeld iets meer dan 100 medewerkers. Kwaliteit en efficiëntie staan voorop bij Alloga. Een hoge servicegraad hanteren is iets waarmee Alloga zich wil onderscheiden van de concurrentie.

Missie, visie en doel van Alloga

De missie, visie en doel van Alloga is het beste samen te vatten als: de grootste partner worden van de gezondheidszorg op het gebied van logistieke dienstverlening. Met als sterkste aspect kwaliteit. De markt waarin Alloga opereert is een bestaande markt. De concurrentiestrategie is gebaseerd op het verlenen van een vooruitstrevende service.

Cultuur van Alloga

De cultuur is te omschrijven als een informele cultuur met vaste rituelen en waarden. Symbolen zijn er ook in de vorm van bedrijfskleding. De motivatiefactoren voor medewerkers bij Alloga zijn verschillend. Maar dit is ook afhankelijk in welke laag van de hiërarchie zij zich bevinden. De sleutelvaardigheden van Alloga bestaan uit een hoge servicegraad en veel kennis van farmaceutische logistieke dienstverlening.

Werken bij Alloga?

Zie jij het wel zitten om bij Alloga aan de slag te gaan? Reageer dan snel op één van de openstaande vacatures! Zijn er nu geen vacatures? Hou dan de vacatures in de gaten via de Timing App of meld je aan voor de Timing Jobmail

"Werken bij Alloga is afwisselende werkzaamheden en een goede collegialiteit."

Dennis Voets

"Alloga is een leuk, mooi en georganiseerd bedrijf waar ik met heel veel plezier en enthousiasme mag werken."

Edwin van de Werf