Vernay vacatures

Vernay header van inperson.nl.png

Wil jij werken bij Vernay?

Productiemedewerker

Internationale reputatie & Twentse nuchterheid: dat is Vernay in Oldenzaal! Vernay Europa B.V. is een dochteronderneming van Vernay Laboratories, Inc. ...

  • Combined Shape Copy 12 Oldenzaal
  • Combined Shape Copy 13 40 uur
  • Rectangle Tijdelijk dienstverband

Waarom werken bij Vernay?

  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
  • Prettige werksfeer

Vacatures bij Vernay

Vernay is wereldleider in de productie van technische rubberprecisieproducten. De Europese productielocatie bevindt zich in Nederland. Vanuit Oldenzaal worden producten voor onder andere automobiel- en medische industrie en de huishoudelijke apparatenindustrie geproduceerd. Wil jij werken bij deze innovatieve topwerkgever in Oldenzaal? Aarzel dan niet en solliciteer direct!

Β 

De leukste Vernay banen bij Timing

Bijzonder aan het werken bij en samenwerken met Vernay zijn de prestigieuze eindproducten waarin VernayΒ΄s oplossingen verwerkt zijn. Zo zitten de rubberprecisieproducten van Vernay onder meer in de BMW i8, een van de meest innovatieve en snelle hybride autoΒ΄s op de consumentenmarkt. Maar ze blijven groeien en daarom zijn er regelmatig vacatures bij Vernay!

Β 

Bij Vernay werken?

Na het lezen van dit verhaal enthousiast geworden over het werken bij Vernay? Reageer dan snel op één van de openstaande vacatures bij Vernay! Zijn er nu geen vacatures? Houd dan de vacatures in de gaten via de Timing App.