Van Merksteijn Staalcoating

Ga naar alle vacatures Van Merksteijn Staalcoating
Image

Wil jij werken bij Van Merksteijn Staalcoating

Medewerker Lasmachine Van Merksteijn

Als productiemedewerker zal je voornamelijk samen met een ervaren operator aan een lasmachine staan waar je samen verantwoordelijk bent voor alle bijkomende werkzaamheden op die plek. Het is de bedoeling dat je middels training-on-the-job zelf na verloop van tijd zelfstandig in staat bent om de lasmachines draaiende te houden, storingen op kunt lossen en de machine om kunt bouwen voor hekken met andere specificaties

SOLLICITEER
Bekijk
Almelo
33 - 40+ uur
Tijdelijk met zicht op vast

Productiemedewerker Van Merksteijn

Voor Van Merksteijn International zijn wij op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers die over een goede werkmentaliteit beschikken. Je komt in een groot internationaal (familie)bedrijf te werken waar hard gewerkt wordt en waar een goede werksfeer voorop staat! Als productiemedewerker zal je voornamelijk aan een machinelijn staan waar je verantwoordelijk bent voor de bijkomende werkzaamheden op die plek.

Image
SOLLICITEER
Almelo
33 - 40+ uur
Tijdelijk met zicht op vast

Heftruckchauffeur Van Merksteijn

Voor Van Merksteijn International zijn wij op zoek naar gemotiveerde heftruckchauffeurs die over een goede werkmentaliteit beschikken. Je komt in een groot internationaal (familie)bedrijf te werken waar hard gewerkt wordt en waar een goede werksfeer voorop staat! Werkzaamheden bestaan onder andere uit: - laden en lossen van vrachtauto's; - aanvullen van de voorraad binnen de fabriek; - voorraad hekwerken tellen en bijhouden; - inzetbaar voor alle voorkomende werkzaamheden op het terrein die met een vorkheftruck moeten worden verricht; - voorkomen en signaleren van defecten aan de vorkheftruck; - onderhouden en schoonhouden van de vorkheftruck volgens de checklist; - schoonmaken en -houden van het werkterrein.

Image
SOLLICITEER
Almelo
33 - 40+ uur
Tijdelijk met zicht op vast

Technisch Operator Van Merksteijn

Voor Van Merksteijn International zijn wij op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers die over een goede werkmentaliteit beschikken. Je komt in een groot internationaal (familie)bedrijf te werken waar hard gewerkt wordt en waar een goede werksfeer voorop staat! Als operator ben je werkzaam aan een machinelijn waarbij je verantwoordelijk bent voor alle voorkomende werkzaamheden aan die lijn.

Image
SOLLICITEER
Almelo
33 - 40+ uur
Tijdelijk met zicht op vast

Waarom werken bij Van Merksteijn Staalcoating?

  • Je verdient 14,71 euro per uur inclusief ploegentoeslag

  • Een zelfstandige functie waarin je veel vrijheid krijgt, maar niet aan je lot wordt overgelaten

  • Alle collega's zijn zeer behulpzaam en er is een informele werksfeer

  • Bevalt het werk jou goed en zijn ze tevreden over je? Dan is de kans groot dat jij wordt overgenomen en een vaste aanstelling krijgt bij Van Merksteijn

Image

Vacatures bij Van Merksteijn Staalcoating

Bij van Merksteijn Staalcoating in Raalte wordt dagelijks ongeveer 600 ton staal verwerkt. Dat is enorm veel. Dit staal wordt voornamelijk in de bouw gebruikt. Bij Van Merksteijn wordt het staal schoongemaakt, gespoten of geverfd in diverse kleuren. Het kan ook zijn dat er een brandwerende laag op het materiaal wordt aangebracht. Zo is bijvoorbeeld al het staal van het Olymisch stadion in Sochi verwerkt bij het bedrijf in Raalte. 

Banen bij Van Merksteijn Staalcoating

Wil je een job bij Van Merksteijn Staalcoating? Dat kan! We hebben volop banen bij Van Merksteijn Staalcoating. Je komt te werken in een hecht team met gezellige collega's. 

Bij Van Merksteijn Staalcoating werken?

Na het lezen van dit verhaal enthousiast geworden over het werken bij Van Merksteijn Staalcoating? Reageer dan snel op één van de openstaande vacatures! Zijn er nu geen vacatures? Houd dan de vacatures in de gaten via de Timing App.

Image

Woohoo! Er is weer volop werk

  • Sitemap
  • Privacy Policy
  • Cookie statement
  • Anti-discriminatie statement