Twente Milieu vacatures

Ga naar alle vacatures Twente Milieu vacatures
Image

Wil jij werken bij Twente Milieu?

Chauffeur/Belader

Wat ga je doen als Chauffeur/Belader bij Twente Milieu? - Je bent verantwoordelijk voor het bevorderen van de openbare hygiëne door het inzamelen, transporteren en afstorten van aangeboden afval - Inzamelen, transporteren en afstorten van afval volgens vooraf bepaalde normen t.a.v. kwantiteit en kwaliteit met het daar voor aangewezen voertuig - Gebruikt en onderhoudt materieel en materiaal zodanig dat geen bovenmatige slijtage of schade ontstaat - Vertoont defensief rijgedrag - Werkt met oog voor veiligheid en gezondheid, zodanig dat geldende regelgeving in acht wordt genomen en geen gevaar ontstaat voor de eigen gezondheid of die van anderen

SOLLICITEER
Bekijk
Enschede
33 - 40+ uur
Tijdelijk met zicht op vast

Waarom werken bij Twente Milieu?

  • We zetten hoog in op persoonlijke ontwikkeling en scholing.
  • Vitaliteit van medewerkers is een belangrijk thema.
  • We geven binnen de kaders die het werk ons biedt, zoveel mogelijk vrijheid. Daarbij worden verantwoordelijkheden zo laag als mogelijk in de organisatie gelegd.
  • We moedigen medewerkers aan zelfstandig keuzes te maken en binnen kaders te organiseren dat ‘het werk’ gedaan wordt.
  • We streven naar een goede werk/privé-balans.

Vacatures bij Twente Milieu

Twente Milieu is een werkgever die naast duurzaamheid, de thema’s diversiteit en sociaal ondernemen hoog in het vaandel heeft. De 370 betrokken en enthousiaste medewerkers zijn dagelijks zichtbaar en herkenbaar aanwezig in de leefomgeving van bijna 500.000 inwoners van Twente. De ambitieuze organisatie ontzorgt op het gebied van afval en het beheer en onderhoud van de openbare ruimte. Dit doet Twente Milieu voor en samen met acht Twentse aandeelhoudende gemeenten. Samen met partners en inwoners werkt Twente Milieu hard aan een schoon, gezond en fris Twente.  

Twente Milieu biedt uitdagend werk in een organisatie die in beweging is. Werken bij Twente Milieu betekent dat je daadwerkelijk een bijdrage levert aan een duurzame en gezonde maatschappij. Twente Milieu gelooft dat een sterke organisatie gemaakt wordt door de mensen die er werken. Dat betekent dat we goed zorgen voor onze medewerkers.

 

De leukste Twente Milieu banen bij Timing 

Sinds de oprichting in 1997 speelt sociaal ondernemen een belangrijke rol binnen de bedrijfsvoering van Twente Milieu. Dit gebeurde met name door het in dienst nemen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Sinds 2017 is daar het leerwerkbedrijf Startpunt aan toegevoegd, waarbij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een jaar lang werken in combinatie met een mbo-opleiding op niveau 1. In 2017 behaalde Twente Milieu het keurmerk Prestatieladder Sociaal Ondernemen (PSO), trede 3.

Samen met haar aandeelhoudende gemeenten, inwoners en partners werkt Twente Milieu toe naar een ‘Afvalloos Twente in 2030.’ De inzet van medewerkers, zowel op kantoor maar vooral ook buiten op straat, maakt daarin een belangrijk verschil

Het ontwikkelen van medewerkers is voor Twente Milieu een belangrijke pijler. Daarbij gaat het om vakinhoudelijke ontwikkeling (code 95) en trajecten die zijn gericht op de persoonlijke ontwikkeling van de medewerker. In dat kader biedt Twente Milieu verschillende opleidingen, waaronder het nieuwe rijden, machinist autolaadkraan, veilig werken langs de weg en omgaan met agressie.

 

 

Bij Twente Milieu werken?

Na het lezen van dit verhaal over Twente Milieu enthousiast geworden over het werken bij Twente Milieu? Reageer dan snel op één van de openstaande vacatures bij Twente Milieu! Zijn er nu geen vacatures? Hou dan de vacatures in de gaten via de Timing App.

Image

Woohoo! Er is weer volop werk

  • Sitemap
  • Privacy Policy
  • Cookie statement
  • Anti-discriminatie statement