Productie 1

Waarom werken bij Ter Beke?

  • Een baan voor langere tijd

  • Salaris boven het minimumloon 

  • Werken naar wens (zowel parttime als fulltime)

  • Werken op vaste tijden (maandag t/m vrijdag van 07.00 tot 15.00 uur)

Productie Borculo 1

Vacatures bij Ter Beke

Ter Beke is één van de grootste gespecialiseerde vleeswarenproducten van Nederland. Het bedrijf is vooral gespecialiseerd in productie en verkoop van fijne vleeswaren en vers bereide gerechten vanuit 12 industriële vestigingen in België, Nederland, Frankrijk, Polen en het Verenigd Koninkrijk.

Ondanks het formaat van de Ter Beke groep heerst er op de locatie in Borculo een 'wij gevoel' met een informele werksfeer en gezellige collega's. Ter Beke investeert graag in personeel en biedt volop kansen en mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling binnen de productie.

Als flexkracht kun je verwachten dan je de hele week op vaste tijden en op verschillende afdelingen kunt werken. Hierdoor biedt Ter Beke een fijne en dynamische werkweek met veel afwisseling in de werkzaamheden.

Banen bij Ter Beke

Wil je een job bij Ter Beke? Dat kan! We hebben volop banen bij Ter Beke. Je komt te werken in een hecht team met gezellige collega's. 

Bij Ter Beke werken?

Na het lezen van dit verhaal enthousiast geworden over het werken bij Ter Beke? Reageer dan snel op één van de openstaande vacatures! Zijn er nu geen vacatures? Houd dan de vacatures in de gaten via de Timing App.