Stelrad vacatures

Ga naar alle vacatures Stelrad vacatures
Image

Wil jij werken bij Stelrad?

Productiemedewerker

Wil jij weten hoe een radiator wordt gemaakt? Kom dan werken bij één van de grootste radiator fabrikanten van Europa! Stelrad is vandaag de dag dé marktleider in Europa, op het gebied van de productie van radiatoren. Deze positie danken zij aan de dagelijkse gedrevenheid van hun medewerkers. Als Productie Medewerker bij Stelrad ben je samen met je team verantwoordelijk voor de hele productie van radiatoren. Je zult verschillende werkplekken aanleren, waardoor je allround inzetbaar bent. Je hoofdtaken zullen bestaan uit: - Machines bedienen - Diverse soorten radiatoren afmonteren - Kwaliteitscontroles uitvoeren - Radiatoren afstapelen Om alvast een beeld te krijgen van het bedrijf waar jij wellicht gaat werken kun je onderstaand introductiefilmpje bekijken. <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/QoOS6UoDGBs" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

SOLLICITEER
Bekijk
Nuth
33 - 40+ uur
Tijdelijk dienstverband

Waarom werken bij Stelrad?

  • Je volgt meteen een training
  • Je komt op verschillende afdelingen te werken
  • Harde werkers met verantwoordelijkheidsgevoel
  • Flexibele werktijden

 

Vacatures bij Stelrad

Stelrad heeft vaak de juiste vacature voor jou! Wil je aan de slag als productiemedewerker, heftruckchauffeur of medewerker technische dienst? Aarzel dan niet en solliciteer direct! Wie weet begin jij morgen al met je werk bij Stelrad! Op deze pagina vind je alle vacatures bij Stelrad.

 

De leukste Stelrad banen bij Timing

Bij Stelrad en Timing wordt in jou geïnvesteerd! Je krijgt trainingsdagen om het vak te leren. Ook word je ingewerkt op verschillende afdelingen. Niet alleen leuk om je collega’s en het werk te leren kennen. Maar ook om te ontdekken welke werkzaamheden het beste bij jou passen. We bieden namelijk heel veel verschillenden banen bij Stelrad! De bedrijfscultuur? Informeel, hard werken, iets over hebben voor elkaar en medewerkers met groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Daarnaast combineer je het werk makkelijk met privé door de flexibele uren die je werkt. En is doorgroei binnen het bedrijf altijd een mogelijkheid. Hoe cool is dat? Pak die job bij Stelrad!

 

Stelrad vacatures in Nederland

Stelrad is gevestigd in Nuth. En daar is altijd wat te doen! :) Zoek je een vacature bij Stelrad in Nuth? Scroll dan naar onder en vind de vacature bij Stelrad die bij jou past!

 

Bij Stelrad werken?

Stelrad B.V. produceert radiatoren in allerlei soorten en maten. Als je gaat werken bij Stelrad, draag je direct bij aan een belangrijk product. Want warmte staat voor gezelligheid en comfort en is onmisbaar in ieder huishouden. Het bedrijf is onderdeel van de Ideal Stelrad Group met internationaal meerdere productielocaties. In de staalplaatradiatoren is het de nummer één van Europa; niet zomaar een merk dus!

Per jaar worden er zo’n 1.000.000 radiatoren geproduceerd. Op de locatie in Nuth werken ongeveer 165 medewerkers. Als flexkracht kun je op verschillende afdelingen terecht. Van productie en inpak tot technische dienst en expeditie.

Dat klinkt goed toch? Reageer dan snel op één van de openstaande vacatures! Zijn er nu geen vacatures? Hou dan de vacatures in de gaten via de Timing App.

“"Stelrad is een absolute aanrader voor mensen die graag in ploegverband willen werken."“

Danny Hermans, Productiemedewerker

“"Stelrad is een leuk bedrijf met een collegiale sfeer en doorgroeimogelijkheden."“

Bert Buschgens, Productiemedewerker
Image

Woohoo! Er is weer volop werk

  • Sitemap
  • Privacy Policy
  • Cookie statement
  • Anti-discriminatie statement