Smurfit Kappa vacatures

Original_SK_2016_NL_Vandra-241.jpg

Wil jij werken bij Smurfit Kappa?

Waarom werken bij Smurfit Kappa?

  • Werken voor een goed uurloon: tussen de 14 en 18 euro bruto per uur!
  • Werken in dagdiensten is mogelijk
  • Doorbetaalde pauzes met gratis koffie en thee.
  • Reiskostenvergoeding tot 60 km per gewerkte dag
  • Werken in een team van enthousiaste en loyale collega's!
  • 25 vakantiedagen op fulltime basis en 8%vakantietoeslag

Vacatures bij Smurfit Kappa

Smurfit Kappa is een wereldleider in het ontwerpen, produceren en leveren van papieren verpakkingsoplossingen, dit doen ze ook nog eens duurzaam! Smurfit Kappa neemt niet alleen hun verantwoordelijkheid voor hun omgeving en de landen waarin ze actief zijn, maar zeker ook voor hun mensen. Voor hun medewerkers hebben ze toonaangevende werkwijzen ontwikkeld om hen te helpen uit te blinken in hun carrières en bij te dragen aan hun ontwikkeling, hen te belonen en bij de organisatie te houden. Spreekt jouw dit aan? Aarzel dan niet en solliciteer direct!

 

De leukste Smurfit Kappa banen bij Timing

Naast het mooie salaris, werk je bij Smurfit Kappa in een professioneel en gezond bedrijf. Smurfit Kappe blijft groeien en daarom zijn er regelmatig vacatures. Ga bijvoorbeeld aan de slag als operator, productiemedewerker of heftruckchauffeur. Kies zelf of je liever in de dagdiensten of nachtdiensten werkt, er is veel mogelijk in overleg. En doe je het goed, dan heb je zo een vast dienstverband in je zak!

 

Bij Smurfit Kappa werken?

Na het lezen van dit verhaal enthousiast geworden over het werken bij Smurfit Kappa? Reageer dan snel op één van de openstaande vacatures! Zijn er nu geen vacatures? Hou dan de vacatures in de gaten via de Timing App of meld je aan voor de Timing Jobmail

Smurfit Kappa is een internationale aanbieder van verpakkingen op papierbasis die actief is in 35 landen.

Original_Kolding_Corrugator-73.jpg