Royal Herkel vacatures

herkel_fab_000000.jpg
Component NestedContentVacancyListing could not be rendered due to errors.
Error stack trace:


An error occurred while sending the request.


at System.Runtime.ExceptionServices.ExceptionDispatchInfo.Throw() at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.HandleNonSuccessAndDebuggerNotification(Task task) at Microsoft.Rest.RetryDelegatingHandler.<>c__DisplayClass4.<<SendAsync>b__2>d__7.MoveNext() --- End of stack trace from previous location where exception was thrown --- at System.Runtime.ExceptionServices.ExceptionDispatchInfo.Throw() at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.HandleNonSuccessAndDebuggerNotification(Task task) at Microsoft.Rest.RetryDelegatingHandler.<SendAsync>d__a.MoveNext() --- End of stack trace from previous location where exception was thrown --- at System.Runtime.ExceptionServices.ExceptionDispatchInfo.Throw() at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.HandleNonSuccessAndDebuggerNotification(Task task) at Timing.Website.Models.TimingApi.SearchV2.<PostWithHttpMessagesAsync>d__6.MoveNext() in C:\build\TIM-WEB-JOB1\src\backend\Timing.Website\Models\TimingApi\SearchV2.cs:line 176 --- End of stack trace from previous location where exception was thrown --- at System.Runtime.ExceptionServices.ExceptionDispatchInfo.Throw() at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.HandleNonSuccessAndDebuggerNotification(Task task) at Timing.Website.Models.TimingApi.SearchExtensions.<PostAsync>d__3.MoveNext() in C:\build\TIM-WEB-JOB1\src\backend\Timing.Website\Models\TimingApi\SearchExtensions.cs:line 64 --- End of stack trace from previous location where exception was thrown --- at System.Runtime.ExceptionServices.ExceptionDispatchInfo.Throw() at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.HandleNonSuccessAndDebuggerNotification(Task task) at Timing.Website.Models.TimingApi.SearchExtensions.Post(ISearch operations, TModelApiVacancyVacancySearchRequest searchRequest) in C:\build\TIM-WEB-JOB1\src\backend\Timing.Website\Models\TimingApi\SearchExtensions.cs:line 49 at Timing.Website.Logic.Components.ComponentFactory.GenerateVacancyListings(VacancyListingContent modelWithFilters) in C:\build\TIM-WEB-JOB1\src\backend\Timing.Website\Logic\Components\ComponentFactory.cs:line 1051 at Timing.Website.Logic.Components.ComponentFactory.BuildVacancyListing(IPublishedContent nestedContentNode) in C:\build\TIM-WEB-JOB1\src\backend\Timing.Website\Logic\Components\ComponentFactory.cs:line 588 at ASP._Page_Views_NestedContent_NestedContentCore_cshtml.Execute() in E:\inetpub\wwwroot\www-prod.timing.nl\Views\NestedContent\NestedContentCore.cshtml:line 104

Waarom Royal Herkel?

  • Aardige en behulpzame collega's
  • Een betrokken management
  • Als uitzendkracht wordt je zeer gewaardeerd
  • Je krijgt de kans om door te groeien
“Bij Royal Herkel word je als uitzendkracht gewaardeerd om wie je bent en wat je doet. De collega’s zijn erg aardig en behulpzaam.“
herkel_fab_000101.jpg

Vacatures bij Royal Herkel

Royal Herkel creëert welzijn en is de eerste keuze in Europa voor de betrouwbare productie van voedingssupplementen, medische hulpmiddelen en speciale cosmetica van de allerhoogste kwaliteit. Royal Herkel zet zijn jarenlange ervaring, omvangrijke technische, product- en marktkennis en expertise in om voorop te lopen met innovaties en baanbrekende producten. Voor zijn klanten én voor de (eigen) merken van zijn klanten. Royal Herkel creëert welzijn voor al zijn stakeholders: een geweldige plek om te werken en een geweldige partner om mee samen te werken.

 

Werken bij Royal Herkel is met plezier werken aan gezonde groei en de toekomst, voor jezelf, je collega’s en voor het bedrijf.

Werken in teamverband en het werken binnen de gestelde  kwaliteitsnormen staan bij Royal Herkel hoog in het vaandel. De mensen van Royal Herkel leren graag, volgen een cursus wanneer dat nodig is, en staan nooit stil. Want bij Royal Herkel is iedere stap een stap vooruit. Vandaag, morgen en in de toekomst. Zo groei je mee met Royal Herkel.

 

Internationale klantenkring

De producten die Royal Herkel ontwikkelt en produceert, zijn te koop bij zeer veel drogisterij- en supermarktketens in Europa. Onze klanten zijn zowel grote retailketens en A-merken als kleine spelers met specialistische producten. In opdracht van deze klanten ontwikkelt Royal Herkel als betrouwbare partner speciale producten voor verschillende lokale en internationale markten. Tal van opdrachtgevers beschouwen Royal Herkels ervaring op het gebied van regelgeving en kwaliteitsborging als een belangrijke toegevoegde waarde.

Iets voor jou? Reageer dan snel op één van de openstaande vacatures! Zijn er nu geen vacatures? Hou dan de vacatures in de gaten via de Timing App of meld je aan voor de Timing Jobmail

"Ik heb de kans gekregen om door te groeien. Ik begon op de inpak afdeling en sta nu op de expeditie. Fijn dat ik die kans heb gekregen."

Hassan