RAI.jpg

Waarom werken bij RAI Amsterdam?

  • Je komt te werken in het grootste congrescentrum van Nederland waar jaarlijks meer dan honderd grote events worden georganiseerd
  • Naast de primaire arbeidsvoorwaarden biedt RAI Amsterdam o.a. trainingen, opleidingen en loyaltyprogramma's
  • RAI Amsterdam is één van de Top Employers in Nederland
  • Je gaat aan de slag in een inspirerende, internationaal georiënteerde omgeving
  • Je komt te werken binnen een gezellig team
  • Maandelijkse borrels met collega's 

Vacatures bij RAI Amsterdam

RAI Amsterdam is het grootste congrescentrum van Nederland en één van de grootste van Europa. Jaarlijks worden in RAI Amsterdam meer dan honderd grote events en congressen georganiseerd. De RAI Amsterdam beschikt over 11 multifunctionele beurshallen en 22 congreszalen. Sinds april 2016 is Timing flexpartner van RAI Amsterdam en verantwoordelijk van het overgrote deel van flexibele medewerkers op het gebied van hospitality, horeca en ondersteunende diensten. Lijkt jou dat wel wat? Aarzel dan niet en solliciteer direct!

De leukste RAI Amsterdam banen bij Timing

Samen met gemotiveerde medewerkers heeft RAI Amsterdam elke dag een ambitieus doel: een fantastische gastbeleving creëren. Op de drukste dagen van het jaar werken we samen met ruim 1000 flexkrachten.
Om de kwaliteit van de dienstverlening steeds te verbeteren zijn we naast een scherpe werving & selectie continu bezig met training on the job. Daarnaast weten we goede horeca medewerkers te behouden door hen op minder drukke tijden in te zetten bij andere opdrachtgevers in regio Amsterdam. Flexkrachten die werken bij RAI Amsterdam worden gezien en gewaardeerd als echte collega's. Bij Timing zijn we trots om banen bij RAI Amsterdam aan te bieden! Naast dat je komt te werken in een hecht team, krijg je ook alle ruimte om te groeien!

Bij RAI Amsterdam werken?

Na het lezen van dit verhaal enthousiast geworden over het werken bij RAI Amsterdam? Reageer dan snel op één van de openstaande vacatures bij RAI Amsterdam! Zijn er nu geen vacatures? Hou dan de vacatures in de gaten via de Timing App.