QiZiNi vacatures

klantafbeelding-Qizini.jpg

Waarom werken bij QiZiNi?

  • Werken bij QiZiNi is leuk en uitdagend, vooral als je een passie voor voeding hebt

  • Werken in een groeiend bedrijf met genoeg doorgroeimogelijkheden

  • Vrijheid en ontwikkeling in een bijzonder productiebedrijf

  • Werken in een jong bedrijf dat continu in ontwikkeling is

Vacatures bij QiZiNi

QiZiNi is gespecialiseerd in handgemaakte sandwiches, wraps, burrito’s, panini’s en luxe panini’s, baguettes met de heerlijkste vullingen en belegde broodjes. QiZiNi is een jong bedrijf dat continu in ontwikkeling is. Er worden steeds weer lekkere smaakcombinaties bedacht en nieuwe producten toegevoegd aan hun assortiment. Werken bij QiZiNi is leuk en uitdagend, vooral als je een passie voor voeding hebt.Banen bij QiZiNi

Wil je een job bij QiZiNi? Dat kan! We hebben volop banen bij QiZiNi. Vooral als je passie hebt voor lekker en makkelijk eten is werken bij QiZiNi geweldig. Je komt te werken in een hecht en informeel team in de productie. Je kunt flexibel werken in twee ploegen. Je start in een uitzendcontract, maar bij goed functioneren is de kans dat je wordt overgenomen door QiZiNi groot. Bij QiZiNi werken?

Na het lezen van dit verhaal enthousiast geworden over het werken bij QiZiNi? Reageer dan snel op één van de openstaande vacatures! Zijn er nu geen vacatures? Houd dan de vacatures in de gaten via de Timing App.