Plukon vacatures

Plukon - header afbeelding.png

Wil jij werken bij Plukon?

Waarom Plukon?

  • Informele werksfeer
  • Geen dag is hetzelfde
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Internationale organisatie

Waarom Plukon?

Plukon Food Group is een bedrijf dat supermarkten en groothandel bedient met een breed aanbod van kipproducten. Zij produceren de lekkerste kipproducten en verse kant-en-klaarmaaltijden. Deze worden rechtstreeks vervoerd naar supermarkten en groothandels. In Europa Is Plukon één van de grootste spelers op de markt.

Plukon heeft elf pluimveeslachterijen en meerdere bewerkings- en verpakkingsfabrieken in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Polen en ruim 5.500 medewerkers. De locatie in Wezep, is een bewerkings- en verpakkingsfabriek. Hier wordt niet geslacht.

 

Hoe ziet een dag bij Plukon eruit?

Onze medewerkers maken Plukon. We creëren een plezierige en veilige werkplek en werken samen aan de hoge kwaliteit van de producten van Plukon! Samen met je collega’s zorg jij voor het goed verlopen van het proces aan de productielijn.

Als productiemedewerker bij Plukon kan je op verschillende afdelingen bij verschillende werkzaamheden ingezet worden. Hierbij kan je denken aan inpakwerkzaamheden, maaltijden wegen, kip op schalen leggen, salades maken en lichte machine bedieningstaken.

 

“Samen met je collega’s zorg jij voor het goed verlopen van het proces aan de productielijn“
Plukon - salades.jpg