Plukon vacatures

160818_Plukon_HR_001.jpg

Wil jij werken bij Plukon?

  • WEZEP
  • Tijdelijk dienstverband
  • (40 UUR PER WEEK)

Menger gezocht!

Ben je op zoek naar een baan in een twee ploegendienst voor langere tijd? Dan is dit wellicht jouw toekomstige baan! Als menger houd je je bezig met ...

Waarom Plukon?

  • Informele werksfeer
  • Geen dag is hetzelfde
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Internationale organisatie

Waarom Plukon?

Onze medewerkers maken Plukon. We creΓ«ren een plezierige en veilige werkplek. We
werken samen aan de hoge kwaliteit van de producten van Plukon!Β 

Plukon Food Group is een bedrijf dat supermarkten en groothandels bedient met een breed aanbod van kipproducten. Zij produceren de lekkerste kipproducten en verse kant-en-klaarmaaltijden. Deze worden rechtstreeks vervoerd naar supermarkten en groothandels. In Europa Is Plukon één van de grootste spelers op de markt.

Plukon heeft elf pluimveeslachterijen en meerdere bewerkings- en verpakkingsfabrieken in Nederland, Duitsland, BelgiΓ«, Frankrijk en Polen en ruim 5.500 medewerkers. De locatie in Wezep, is een bewerkings- en verpakkingsfabriek. Hier wordt niet geslacht.

Hoe ziet een dag bij Plukon eruit?

Je werkdag begint en nadat je je hebt omgekleed, groet je collega’s op weg naar je daadwerkelijke werkplek. Van Timing hoor je van te voren op welke afdeling je bent ingepland, zodat je weet waar je heen mag.

Samen met je collega’s zorg jij voor het goed verlopen van het proces aan de productielijn.
Als productiemedewerker bij Plukon kan je op de afdelingen Low Care en High Risk werken en bij verschillende werkzaamheden ingezet worden. Hierbij kan je denken aan inpakwerkzaamheden, maaltijden wegen, kip op schalen leggen, salades maken en lichte machine bedieningstaken.

Β