Testielbedrijf Afbeelding

Waarom werken bij Moderna?

  • BBQ aan het einde van het seizoen, indien het weer kan.
  • Familiebedrijf.
  • Snelgroeiend.
  • Goede werksfeer, het zorgen voor een plezierige werkplek staat hoog in het vaandel.
  • Hypermodern en de meest duurzame wasserij van Europa.

Wie is Moderna?

Moderna doet van alles, zoals ze zelf zeggen. Ze verhuren/verkopen en reinigen bedrijfskleding, horecalinnen en schoonloopmatten. Maar ze leveren bijvoorbeeld ook veiligheidsschoenen en PBM artikelen en allerlei producten en automaten op het gebied van sanitaire hygiΓ«ne.

Bij Moderna staat de mens centraal. Jij dus! Kom je bij Moderna werken, dan kun je rekenen op een gezonde werkplek, mogelijkheden om je te ontwikkelen en uitstekende voorwaarden. Bij Moderna hechten ze veel waarde aan onderling respect en een goede sfeer op de werkvloer. Want met meer dan 500 medewerkers is en blijft Moderna een familiebedrijf. Een term die we serieus nemen!

β€œEerste werkdag gestart op de handdoek afdeling. Ik ben blij te zien dat men geïnteresseerd is, ook in nieuwe mensen. Ik werd goed begeleid en alles werd goed uitgelegd. Ze waren aardig, geïnteresseerd en behulpzaam.”

Flexkracht Timing

Banen bij Moderna

Wil jij een job bij Moderna? Dat kan! We hebben volop banen bij Moderna. Je komt te werken in een hecht team met gezellige collega's. Daarnaast is Moderna een snelgroeiend bedrijf waarbij een goede werksfeer hoog in het vaandel staat.

Β 

Wil je bij Moderna werken?

Na het lezen van dit verhaal enthousiast geworden over het werken bij Moderna? Reageer dan snel op één van de openstaande vacatures! Zijn er nu geen vacatures? Houd dan de vacatures in de gaten via de Timing App.