KLM vacatures

Website_02.jpg

Waarom KLM?

  • Ontdek de bruisende wereld van de luchthaven
  • De sfeer is goed en informeel
  • Je krijgt voldoende lichaamsbeweging
  • Geen dag is hetzelfde, dynamische omgeving

Vacatures bij KLM

Passagiersvervoer, vrachtvervoer en technisch onderhoud zijn de kernactiviteiten van de luchtvaartmaatschappij. Daar biedt KLM altijd vacatures aan. KLM’ers zijn trots op hun bedrijf en het werk wat ze doen. Of je nu een KLM vacature zoekt op het platform, de bagagekelder, bij de techniek of vracht, op kantoor of in de operatie. Elke medewerker is belangrijk en jij dus ook! Ga je bij KLM werken, dan maak je deel uit van de grote, blauwe familie. KLM’ers vertrouwen op elkaars enthousiasme, flexibiliteit en slagkracht, want met elkaar maken zij het verschil.

 

De leukste KLM banen bij Timing

Timing biedt jou de kans om bij deze grote en unieke organisatie aan de slag te gaan. Doorlopend hebben wij verschillende KLM banen voor jou! Heb je een afgeronde opleiding LBO / MBO met of zonder werkervaring? Ben je nieuwsgierig? Fasten your seatbelt en kom in actie! We bieden jou een mooie kans op de één van de grootste luchthavens van de wereld met toegang tot talrijke trainings- en opleidingsmogelijkheden. Er zijn jobs bij KLM voor je als bagagemedewerker, platformmedewerker, logistiek medewerker en nog veel meer! KLM heeft dus altijd de baan voor jou, via Timing!

 

KLM vacatures in Nederland

Zeg je KLM, dan zeg je waarschijnlijk Schiphol! Zoek je KLM vacatures in Schiphol of Amsterdam? Dan ben je hier aan het goede adres!

 

Bij KLM werken?

Werken bij KLM betekent het hebben van passie, energie, daadkracht en denkkracht. Dit zijn eigenschappen die kenmerkend zijn voor veel KLM’ers. Deze koninklijke organisatie kent een grote verscheidenheid aan bedrijfsonderdelen, werkzaamheden en culturele achtergronden.

Ga je werken bij KLM, dan maak jij het verschil. Met de inzet van jouw capaciteiten en die van je collega's kan de Koninklijke luchtvaartmaatschappij voorop lopen in de internationale luchtvaart. KLM biedt je een stimulerende werkomgeving, volgt de maatschappelijke ontwikkelingen op de voet en biedt haar medewerkers arbeidsvoorwaarden die daarop aansluiten of daarop vooruitlopen.

Iets voor jou? Reageer dan snel op één van de openstaande vacatures! Zijn er nu geen vacatures? Hou dan de vacatures in de gaten via de Timing App of meld je aan voor de Timing Jobmail