Kadaster vacatures

Werken bij Kadaster1.jpg

Waarom werken bij Kadaster?

  • Vrijwel alle locaties zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer
  • Goede balans tussen werk en privéleven
  • Veel mogelijkheden tot professionele én persoonlijke ontwikkeling
  • Veel diversiteit in werkzaamheden

Vacatures bij Kadaster

Het Kadaster registreert en verstrekt gegevens over vastgoed in Nederland; waar ligt het, wat is het, wie is de eigenaar en rust er hypotheek op? Ook registreren zij de eigendom van schepen, luchtvaartuigen en (ondergrondse) netwerken. Deze wettelijke taak zorgt voor rechtszekerheid: het is voor iedereen duidelijk wie welke rechten heeft. Zoals je begrijpt is dit een behoorlijke klus. Daarom zijn er altijd vacatures bij Kadaster! Iets voor jou? Solliciteer dan direct!

 

De leukste Kadaster banen bij Timing

Werken bij het Kadaster betekent werken in een informele werkomgeving waar persoonlijke ontwikkeling heel belangrijk is. Daarom zijn de banen bij Kadaster zo gewild! Als werknemer binnen het Kadaster ben je een belangrijke pion in het registeren en verwerken van deze gegevens. Het Kadaster biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed salaris, ruime ontwikkelingsmogelijkheden en een juiste balans tussen werk en privéleven. Klinkt goed toch? Pak die job bij Kadaster!

 

Kadaster vacatures in Nederland

Kadaster heeft locaties door heel Nederland. Daardoor zijn er dus ook vacatures bij Kadaster in Amsterdam, maar ook Kadaster vacatures in Eindhoven en Kadaster vacatures in Rotterdam. Kijk op deze pagina voor meer locaties van Kadaster en ga aan de slag in jouw regio!

 

Bij Kadaster werken?

Wie heeft welke rechten? Dat ga jij als administratieve topper uitzoeken als je gaat werken bij Kadaster. Zie jij het wel zitten om te gaan werken bij Kadaster? Reageer dan snel op één van de openstaande vacatures! Zijn er nu geen vacatures bij Kadaster? Hou dan de vacatures in de gaten via de Timing App of meld je aan voor de Timing Jobmail

"Werken bij het Kadaster in 3 woorden: gevarieerd, gezellig en uitdagend."

Leon Harms, medewerker Klant Contact Centrum

"Leuke werksfeer, collegialiteit en persoonlijke ontwikkeling, al deze eigenschappen horen bij het Kadaster."

Ozlem Tasdemir, Medewerker Klant Contact Centrum