Afbeelding Bedrijf 1.0

Wil jij werken bij Intergas

nieuw!

Medewerker Order Entry

Als Medewerker Order Entry ben je het aanspreekpunt van klanten inzake de levering van toestellen, accessoires en spareparts. Je bent verantwoordelijk ...

  • Combined Shape Copy 12 Coevorden
  • Combined Shape 24 uur
  • Rectangle Tijdelijk met zicht op vast

Waarom werken bij Intergas?

  • Grote kans op een vaste aanstelling

  • Er zijn doorgroeimogelijkheden

  • Het is een jong en dynamisch bedrijf

Vacatures bij Intergas

Al meer dan 50 jaar richt Intergas zich op het perfectioneren van verwarmingssystemen. In die periode zijn ze uitgegroeid tot marktleider op het gebied van de ontwikkeling van hoog rendement cv-ketels. Die status verplicht Intergas om ook in energietransitie oplossingen te bedenken en te ontwikkelen die voldoen aan de vraag naar comfortabele warmte. Oplossingen die gebaseerd zijn op objectieve data over het energieverbruik, zodat de consument de beste oplossing voor zijn woning kan kiezen. Met slimme en innovatieve producten, maar ook met duurzame energiebronnen en high tech warmte-oplossingen die beantwoorden aan de energietransitie.

Daarbij gelooft Intergas in een toekomst waarin ruimte is voor meerdere warmte-oplossingen naast elkaar. Geavanceerde oplossingen als all-electric en hybridetoestellen, maar ook de β€˜conventionele’ gasgestookte cv-ketel. Zo zijn ze voortdurend bezig om onze grenzen te verkennen en te verleggen. Ook in geografisch opzicht. Integras os actief van Coevorden tot Vancouver, van waaruit ze de Noord-Amerikaanse markt bedienen. Het uitgangspunt is steeds hetzelfde: het ontwikkelen en produceren van betrouwbare warmtebronnen met een enorm hoog rendement.

Β 

Banen bij Intergas

Wil je een job bij Intergas? Dat kan! We hebben volop banen bij Intergas. Je komt te werken in een hecht team met gezellige collega's.Β 

Bij Intergas werken?

Na het lezen van dit verhaal enthousiast geworden over het werken bij Intergas? Reageer dan snel op één van de openstaande vacatures! Zijn er nu geen vacatures? Houd dan de vacatures in de gaten via de Timing App.