FNG vacatures

shutterstock_776936062.jpg

Waarom FNG?

  • Van flexkracht kun je doorgroeien naar andere functies
  • Een multicultureel team
  • Er vindt jaarlijks een mega uitverkoop plaats
  • Altijd op zoek naar planners, teamleiders of supervisors

Vacatures bij FNG/Miss Etam

Miss Etam is een Nederlandse modeketen en bestaat al meer dan 90 jaar. Ze verkopen dameskleding in meer dan 90 winkels verspreid door heel Nederland. Miss Etam valt onder moederbedrijf FNG Retail Services BV samen met onder andere Steps en Promiss.

 

Wat je kunt verwachten bij FNG

Zowel op het hoofdkantoor als in het logistieke centrum van Miss Etam hangt een ontspannen en gezellige werksfeer waar iedereen informeel met elkaar omgaat. Miss Etam is een betrokken werkgever met oog voor de talenten van alle werknemers. Ben jij onmisbaar in het bedrijf? Of heb jij een bepaald specialisme ontwikkeld? Dan zorgt Miss Etam voor mooie kansen binnen het bedrijf. 

 

Wil jij bij het team?

Doorlopend zoekt Miss Etam/FNG naar medewerkers. In het logistieke centrum wordt gezocht naar teamleiders, supervisors, en logistiek planners.

 

Waarom werken voor Miss Etam?

Ieder kwartaal is er een MONSTERVERKOOP! Jij of jouw vrouwelijke wederhelft kunnen met grote kortingen komen shoppen in het hoofdkantoor van Miss Etam.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk ook de andere detailhandel vacatures van Timing!

"FNG is een multicultureel bedrijf, waarbij de werksfeer super fijn is en het team altijd voor elkaar staat."

Duco

"Het is een fantastisch bedrijf en biedt mij heel erg gevarieerd werk. Edwin van den Eijkel, Allround magazijn medewerker."

Edwin