Faboryzhw

Waarom werken bij Fabory?

    • Je krijgt een goed inwerktraject en betrokken leidinggevenden;
    • Goed bereikbaar op industriegebied Kraaiven in Tilburg;
    • Afwisselende werkzaamheden over meerdere afdelingen, dus er is altijd iets nieuws om te leren;
    • Ruimte voor eigen inbreng en goede ideeΓ«n.

"Ik werk fulltime bij Fabory op de UPS afdeling. Hier moet je goede productkennis hebben, maar gelukkig werd ik vanaf dag 1 goed ingewerkt en kan ik nu zelfstandig werken. Toch doe je het samen. We zijn echt een team en er hangt een goede sfeer."

Flexkracht bij Fabory

Wie is Fabory?

Fabory Group is een toonaangevende, internationale groep van technische handelsondernemingen, met ruim 100 vestigingen in 14 landen en een team van 1750 bevestigingsspecialisten. Het hoofdkantoor van Fabory Group is gevestigd in Tilburg, Nederland. In de Benelux is Fabory marktleider in het segment van bevestigingsmaterialen en gereedschappen. Werken bij Fabory betekent werken in een prettige werkomgeving waarbinnen je als medewerker wordt gewaardeerd en onderdeel bent van het gezellige Fabory team!


Banen bij Fabory

Wil je een job bij Fabory? Dat kan! We hebben volop banen bij Fabory. Je komt te werken in een hecht team met gezellige collega's. Waar wacht je nog op? Bekijk snel de vacatures.Β 

Wil je bij Fabory werken?

Na het lezen van dit verhaal enthousiast geworden over het werken bij Fabory? Reageer dan snel op één van de openstaande vacatures! Zijn er nu geen vacatures? Houd dan de vacatures in de gaten via de Timing App.