Distrivers

Image

Wil je werken bij Distrivers

Slager

Heb jij affiniteit met vlees, een afgeronde slager opleiding, en vindt jij het leuk om met klanten in contact te zijn en ze de beste service te bieden? Dan is onderstaande functie iets voor jou. Jij bereid het vlees voor dat in de winkel ligt, en draagt er zorg voor dat alles op de juiste manier is gesneden. Jij werkt hygienisch en werkt enkel met vlees van topkwaliteit. In de winkel kan jij alle klanten goed adviseren en draai jij je hand niet om voor het portioneren en presenteren van de dagelijkse aanvoer van vlees. Zijn er klanten met een bestelling dan bereid jij deze voor en maak je dit klaar.

SOLLICITEER
Bekijk
Zwolle
33 - 40+ uur
Tijdelijk met zicht op vast

Medewerker expeditie parttime

Expeditie medewerkers gezocht voor Distrivers in Hoogeveen! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur in een dynamisch en enthousiast team? ben jij in de avonden en/of weekenden beschikbaar? Dan ben je bij ons op de juiste plek. Samen met je collega's ga je de uitdaging aan. Van het laden en lossen van vrachtwagens, het op route zetten van de bestellingen tot het sorteren van pakketten. Samen met jouw collega's zorg je er voor dat deze werkzaamheden op de juiste manier worden uitgevoerd en alles voldoet aan de kwaliteit, zoals de klanten dat gewend zijn. De drukke momenten worden afgewisseld met gelach en grappen, maar er wordt altijd hard gewerkt. Zie je jezelf al werken in het magazijn van Distrivers? Wacht niet langer! Wij willen je graag ontmoeten. Stuur vandaag nog jouw sollicitatie naar [email protected]

SOLLICITEER
Hoogeveen
9 - 16 uur
Tijdelijk met zicht op vast

Medewerker magazijn fulltime

Ben jij de medewerker magazijn die wij zoeken voor Distrivers Hoogeveen? Bij Distrivers bieden we jou een energieke en gezellige werkomgeving voor +/- 38 uur per week. Voel je je thuis in een dynamische werkomgeving waarbij je werkzaam kan zijn op één van de volgende afdelingen: - 𝐊𝐫𝐚𝐭𝐭𝐞𝐧𝐰𝐚𝐬𝐬𝐞𝐫𝐢𝐣: hier houdt jij je bezig met het schoonmaken van kratten; - 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐯𝐞𝐫𝐝𝐞𝐞𝐥: Aan de hand van een scanner verdeel jij orders over de kratten; - 𝐄𝐢𝐧𝐝 𝐯𝐞𝐫𝐝𝐞𝐞𝐥: Uitvoeren van kwaliteitscontroles en zorg jij er voor dat alles netjes in de kratten terecht komt; - 𝐑𝐮𝐧𝐧𝐞𝐫: In deze functie zorg je ervoor dat jouw collega's in het hun werk kunnen blijven doen door vuilnisbakken te legen en daarom hen een helpende hand te bieden. Geen dag is hetzelfde in ons hardwerkende team! Wil jij fulltime onderdeel uitmaken van dit team? Stuur dan jouw sollicitatie naar [email protected]. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie en kunnen niet wachten om kennis te maken met jou.

SOLLICITEER
Hoogeveen
33 - 40+ uur
Tijdelijk met zicht op vast

Medewerker schoonmaak

Als fulltime medewerker in de industriële schoonmaak ga jij de uitdaging aan. In het magazijn van Distrivers ga jij elke dag vol energie aan de slag om vorm te geven aan een schone werkomgeving. Je gaat zowel met een schrobmachine of de hogedrukspuit in de aanslag, hiermee zorg jij dat het magazijn, de toiletten en de kantoren weer spic en span zijn. Het werk is fysiek zwaar daarom zoeken wij iemand die zijn/haar hand daar niet voor omdraait en veel plezier haalt uit het schoonmaken. Als medewerker schoonmaak ben je zowel overdag, 's avonds als op zaterdag inzetbaar (wisselende diensten tussen 07:00 t/m 23:00). We zoeken iemand die zorgvuldig en efficiënt aan de slag gaat, zodat de collega's in het magazijn de werkzaamheden kunnen uitvoeren in een schone werkomgeving. Jij ziet niet alleen wat er moet gebeuren, maar ook wat er beter kan. Want jij krijgt energie van het verbeteren van zaken. Je gaat voor frisse toiletruimtes tot het schoonmaken van kantoorruimtes, je doet het allemaal met evenveel plezier. Dit is geen gewone schoonmaak functie, maar een rol waarin je echt het verschil maakt. Ben jij klaar om deze vacature te vervullen? stuur je sollicitatie dan naar [email protected]

SOLLICITEER
Hoogeveen
33 - 40+ uur
Tijdelijk met zicht op vast

Bijbaan Medewerker Schoonmaak

Niet bang voor een beetje water en “hoge druk”?!? Lees dan snel even verder, want dan kan jij binnenkort een leuk centje gaan bijverdienen! Als Medewerker Schoonmaak op de locatie in Emmen ben je, samen met je collega’s, verantwoordelijk voor het schoonmaken van de industriële ruimtes bij onze opdrachtgever. Je voert alle voorkomende werkzaamheden uit zoals het in schuimen van de machines en het reinigen van de machines, vloeren en wanden met behulp van een hogedrukreiniger. Uiteraard zorgen we er voor dat je geen natte voeten krijgt ;-) Je krijgt een waterdicht pak en een paar werklaarzen, zodat je tijdens het werk in ieder geval droog blijft!

SOLLICITEER
Emmen
1 - 8 uur
Tijdelijk dienstverband

Wat voor werk ga je doen bij Distrivers?

Distrivers magazijn beschikt over meerdere afdelingen, zo is er voor iedereen een gepaste functie binnen het bedrijf. Vind jij het leuk om bestellingen in te pakken, controleren of klaar te zetten voor de chauffeurs? Of ga jij liever op de bus of vrachtwagen om de bestellingen weg te brengen naar verschillende (zorg)instellen in Nederland? Bij Distrivers is het allemaal mogelijk. Er liggen volop kansen om jezelf te ontwikkelen binnen het bedrijf. Distrivers is altijd op zoek naar nieuwe medewerkers, dus bekijk snel de vacatures.

 

Waarom werken bij Distrivers?

  • Distrivers bied hulp waar nodig en staat voor de ontwikkeling van alle medewerkers;
  • Door te werken bij Distrivers, werk je mee aan een beter en sneller herstel van de cliënten en patiënten bij verschillende zorginstellingen door heel Nederland;
  • Er is een fijne werksfeer binnen Distrivers;
  • Je komt te werken in een dynamisch team en er wordt goed samen gewerkt;
  • Kans op een contract bij Distrivers na je uitzendperiode bij Timing.

Wie is Distrivers?

Sinds 2007 is Distrivers onderdeel van HANOS. Distrivers levert dagelijks verse maaltijden en andere producten aan honderden zorginstellingen, van verpleeghuizen tot jeugdinrichtingen in Nederland. Met de verse producten van Distrivers dragen zij hun steentje bij voor een beter herstel en gezondere leefstijl van de cliënten en patiënten. Distrivers is gevestigd in Hoogeveen, hier zit het magazijn waar alle orders worden verzameld. Op dit moment zit de keuken in Hoogeveen gevestigd, hier worden alle verse maaltijden worden bereid. Begin 2024 verhuist de keuken van Distrivers naar Emmen en wordt de keuken samengevoegd met Van der Zee.

"Er liggen volop kansen om jezelf te ontwikkelen binnen het bedrijf"

Image
  • Sitemap
  • Privacy Policy
  • Cookie statement
  • Anti-discriminatie statement