Bijenkorf vacatures

Winkel.jpg

Wil jij werken bij de Bijenkorf?

Waarom de Bijenkorf?

  • Toonaangevend warenhuis
  • Passie voor de klant
  • Mode, cosmetica, accessoires, wonen, media en reizen
  • Belevenis maken voor de klant

Vacatures bij de Bijenkorf

Er zijn genoeg vacatures bij de Bijenkorf in het distributiecentrum! Je kunt als orderpicker gaan werken bij de Bijenkorf. Daarnaast zijn er ook Bijenkorf vacatures als magazijnmedewerker of administratief medewerker.

De leukste de Bijenkorf banen bij Timing

De leukste Bijenkorf banen vind je bij Timing! Wil je een baan bij de Bijenkorf? We hebben banen bij de Bijenkorf in het distributiecentrum van de Bijenkorf. Je kunt dus aan de slag in het magazijn, als orderpicker of als administratief medewerker. Pak die Bijenkorf job!

De Bijenkorf vacatures in Woerden

Je vindt via Timing een baan bij de Bijenkorf in het distributiecentrum van dit mooie warenhuis in Woerden. Er zijn altijd vacatures bij de Bijenkorf in Woerden op het gebied van logistiek, magazijn, administratie en nog veel meer!

Bij de Bijenkorf werken?

De Bijenkorf is hΓ©t toonaangevende warenhuis dat met passie voor de klant ieder bezoek tot een belevenis maakt. En daar mag je trots op zijn als je gaat werken bij de Bijenkorf. De Bijenkorf is uniek met honderden evenementen, haar magazine en spraakmakende etalages. Een premium warenhuis met een breed continue vernieuwend product- en merkportfolio. Tot het assortiment van de Bijenkorf behoren internationale topmerken en eigen merken op het gebied van mode, cosmetica, accessoires, wonen, media en reizen. Horeca en food vormen ook een belangrijke activiteit. De Bijenkorf is stijlvol in haar uitstraling en heeft altijd passie voor de klant.

Β 

Als je gaat werken bij de Bijenkorf, zul je vanuit het distributiecentrum gaan werken voor drie formats: de flagship stores in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. De mediumstores in Amstelveen, Arnhem, Utrecht, Eindhoven, Enschede en Maastricht en de modefilialen in Groningen, Breda en 's-Hertogenbosch. Als je gaat werken bij de Bijenkorf heb je 4.100 collega’s en ben je onderdeel van Maxeda.

Β 

Zie jij het wel zitten om te werken bij de Bijenkorf? Reageer dan snel op één van de openstaande vacatures van de Bijenkorf! Zijn er nu geen vacatures bij de Bijenkorf? Houd dan de vacatures in de gaten via de Timing App of meld je aan voor de Timing Jobmail.