De Belastingdienst vacatures

shutterstock_322582463.jpg

Wil jij werken bij De Belastingdienst?

nieuw!

Informant Belastingdienst

Als klantenservice medewerker kan je zowel part- als fulltime aan de slag. Je kunt kiezen uit een contract van minimaal 20 en maximaal 36 uur per week. Als ...

  • Combined Shape Copy 12 Groningen
  • Combined Shape Copy 13 28 uur
  • Rectangle Tijdelijk met zicht op vast

Waarom de Belastingdienst?

  • Je kunt jezelf continu blijven ontwikkelen
  • De arbeidsvoorwaarden zijn goed
  • Er is voldoende aandacht voor balans tussen werk en privΓ©leven
  • Diversiteit, klantgerichtheid en openheid zijn cultuurwaarden

Waarom werken bij de Belastingdienst?

De Belastingdienst zorgt ervoor dat onze maatschappij financieel gezond blijft. Met ons belastinggeld bouwen en onderhouden we wegen, houden we Nederland veilig, werken we aan een duurzame samenleving en bieden we ondersteuning in de vorm van toeslagen. Dat is soms een ingewikkeld proces. De belastingdienst is hard op weg om diensten te vernieuwen en Β te vereenvoudigen. Technische innovaties bieden hen daarbij de mogelijkheid om mee te bewegen met de maatschappij van nu.

Β 

Jij bent belangrijk voor de Belastingdienst!

De Belastingdienst is een organisatie die 24 uur per dag en 7 dagen per week in bedrijf is. Een organisatie waar ruim 30.000 medewerkers, in kantoren verspreid over het hele land, belastingen heffen, innen en controleren, zorgen voor het uitbetalen van toeslagen, douanetaken verrichten en fraude opsporen. En dat allemaal tegen de achtergrond van regelmatig veranderende wetgeving waardoor werkprocessen snel moeten kunnen worden aangepast. Bij de Belastingdienst werken mensen die zichzelf graag willen ontwikkelen. Die mogelijkheid krijg je ook wanneer je bij de belastingdienst aan de slag gaat. De Belastingdienst biedt interne opleidingen aan die op maat gemaakt zijn voor functies binnen de Belastingdienst. Zo investeren zij in hun medewerkers, omdat zij veel waarde hechte aan persoonlijke groei.