Coop vacatures

Werken_bij_Coop

Wil jij werken bij Coop?

  • VELP GLD
  • Tijdelijk dienstverband
  • (24 UUR PER WEEK)

Medewerker P&O

Ben jij per direct beschikbaar voor een tijdelijke uitdaging in de personeelsadministratie? Je gaat in deze functie aan de slag op de afdeling personeel ...

Waarom werken bij Coop?

  • Afwisselend werk
  • Goede sfeer
  • Leuke collega's
  • Genoeg doorgroeimogelijkheden

Vacatures bij Coop

Er zijn genoeg vacatures bij Coop! Denk je dat werken bij een supermarkt alleen bestaat uit vakken vullen en de kassa bedienen? Nee hoor! Kijk snel eens op deze pagina welke vacatures bij Coop er zijn.

Β 

De leukste Coop banen bij Timing

Coop banen zijn erg gewild. En dat is niet gek! Coop is namelijk een unieke supermarkt waar leden en organisatie goed samenwerken. Je werkt altijd samen in een leuk team, en je leidinggevende is goed bereikbaar. Heb jij al zin gekregen om aan de slag te gaan? Pak dan die job bij Coop!

Β 

Coop vacatures in Nederland

Dichtbij, lekker en betaalbaar: dat is Coop in een notendop. Coop heeft landelijk 245 supermarkten, waarvan 43 procent als eigen filialen en 57 procent door zelfstandig ondernemers wordt gerund. De supermarkten krijgen ondersteuning vanuit het servicekantoor in Velp en de distributiecentra in Deventer en Gieten. Grote kans dus dat er altijd Coop vacatures zijn in jouw buurt. Er zijn bijvoorbeeld Coop vacatures in Amsterdam, Coop vacatures in Rotterdam en Coop vacatures in Utrecht. Waar wacht je nog op?

Β 

Bij Coop werken?

Klinkt goed toch? Wil jij aan de slag bij Coop? Reageer dan snel op één van de openstaande vacatures! Zijn er nu geen vacatures? Hou dan de vacatures in de gaten via de Timing App of meld je aan voor de Timing Jobmail. 

"Bij Coop is elke dag een mooie dag."

Theo van der Hoop, Orderpicker

"Het is altijd leuk met mijn collega's."

Patryk Korbas